בעלי לא תומך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי לא תומך
    שאלה
    05/07/2012

אני לא שמנה, אבל מאז שהתחתנתי עליתי בחמישה ק"ג.. אני מאוד רוצה לעשות דיאטה, ולהוריד אותם.. אבל בעלי לא תומך כל כך... מצד אחד הוא חמוד, ואומר לי שאני יפה כמו שאני.. אבל מצד שני כל פעם שאני מתחילה לשמור על האוכל הוא מפציר בי לאכול איתו דברים משמינים.. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי לא תומך

הוספת תגובה

• בעלי לא תומך - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    05/07/2012

לפי כל המחקרים קיימת עלייה במשקל אחרי החתונה וגם את חווה זאת. אכן בעלך מקבל אותך כמו שאת אבל הוא צריך גם לכבד את רצונך. אם אינך מרגישה טוב עם גופך ואת רוצה לרדת במשקל, או לשמור לא לעלות יותר, רק את האחראית על גופך. אף אחד, גם לא בעלך החמוד יקבעו מה יכנס לגופך. אם תהיי אסטרטיבית ותאמרי שאת רוצה לאכול אוכל בריא ולא אוכל משמין הוא יקבל זאת. חשוב להסביר שענין המשקל חשוב לך ואם תרגישי טוב עם עצמך זה גם יקרין עליו. אולי תציעי גם לו ששניכם תאמצו אורח חיים בריא ורק לפעמים יהיו שם גם מזונות משמינים יותר. אורח חיים בריא כולל גם עיסוק בספורט. קל לאמץ אורח חיים בריא יחדיו וגם להשפיע על ילדכם כעת או בעתיד לאכול בריא. נסי לקחת את המושכות ולא להגרר. גם לך יש מה להגיד.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו