למיה בן אפרים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיה בן אפרים!
    טל
    09/03/2008

היי!
    אני חיילת משוחררת, דיי טרייה, מתאמנת מאז נובמבר ב-שייפ בראשון לציון.
    יצא לי לשמוע לאחרונה ממס' אנשים שמתאמנים במכון על התפריט שהרכבת להם עוד ממזמן, כשעבדת גם שם, ועל כמה את אדירה ורוח חיובית ושכל כך עזרת וכו' :) ( באמת- המון מחמאות! )

החלטתי לפנות אלייך משום שבצבא קרו לי המון תהפוכות עם האוכל. עקב אופי השירות שהיה לי, הלחץ והמצב רוח הלא משהו בכלל שהיה לי, ירדתי המון במשקל, למשקל לא תקין. ה- BMI היה ממש נמוך, וסבלתי מהעדר וסת המון זמן. כשנזכרתי שלא קיבלתי וסת הרבה זמן ושאני לא סתם רזה, שנקלעתי למצוקה של תת מישקל חמור שהזיק לי, עברתי תפקיד, בסיס וכל מה שכרוך כדי לטפל בעצמי.
    תהליך העלייה במשקל היה ממש קשה, התיאבון והרגלי האכילה התקינים שהיו לי פשוט נשכחו ונעלמו.
    עליתי במשקל בצורה מאוד לא בריאה, גם בגלל לחץ של ההורים שלי שדחפו ודחפו.
    המון עוגות ומתוקים- רק שאני אשמין.
    תוך בערך 7, 8 חודשים חזרתי לעצמי, בערך.
    רק שהכל נדפק, כל ההרגלי אכילה שלי, נהייתי כפייתית מתוך הרגל.
    היום אני ממש אובדת עצות, לא יודעת איך להסתדר עם האוכל ובאמת לאכול כמו שצריך, הלכתי לאיבוד.
    אני אשמח לדעת אם יש לי מקום ליעוץ אצלך- חשוב לציין שמשקלי תקין- 1.65 ושוקלת 52 ק"ג, אבל כל כך סובלת מעניין האוכל ולא יודעת מה לעשות. ( גם חוסר ביטחון עצמי בנוסף לכך, בנוגע לגוף שלי )
    עוד משהו שרציתי לשאול הוא אם יש איזשהי דרך להגיע אלייך דרך מסגרת ולא באופן פרטי, כיוון שאני מתארת לעצמי שהעלות למפגש מאוד גבוהה, וכמו שאמרתי- אני משוחררת טרייה שעוד לא הספיקה להרוויח משהו באזרחות :)
    סליחה על המגילה, ותודה על העזרה!
    מקווה שיהיה טוב,
    טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיה בן אפרים!

הוספת תגובה

• היי טל

מיה בן אפרים
    13/03/2008

תודה רבה על פנייתך ... ועל המחמאות....
    נשמע שיש לך הרבה לבטים והתלבטיות לגבי אוכל, להזכירך זה בסיס חיינו . לעד.
    הטיפול הדרוש עימך צריך להתבצע על בסיס תמיכה, הבנה והפנמה של סגנון אכילה , ניטרול הפחד וחידוש הרגשות כלפי אוכל. זה טיפול של חוויה מתקנת.
    לשאלתך, כן. בוודאי שיש מקום להגיע ולהמשיך טיפול עקבי והפעם לכיוונו החיובי והמוצלח.
    אני מטפלת באזורי חן, פרטי בלבד.

אשמח להפגש, העיקר צרי קשר ראשוני ..

שלך,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיה!!

טל
    13/03/2008

אני בהחלט אצור קשר ראשוני... רק איך אוכל ליצור איתך קשר טלפוני כדי לברר את כל הפרטים ולראות אם אני באמת אוכל להגיע לפגישה...?

אגב- אזורי חן?
    אני לא בטוחה שאני יודעת איפה זה....

ועוד שאלה: את חושבת שבשלב הזה הדרכה וליווי דיאטני ישיב אותי לקדמותי?
    או שיש איזה שהו פן נפשי שצריך לטפל בו?
    אני פשוט חסרת מנוחה מכל הנושא הזה, שתופס לי בערך 85% מהמחשבות. אני פשוט רוצה להיות בטוחה שאני באמת עושה את מה שצריך כדי סוף סוף להיות שלמה עם עצמי.
    תודה על המענה :)

טל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו