אוכל בריא בבית שמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל בריא בבית שמן
    בת חן
    31/12/2017

שלום ד"ר, אני בת 17 עם עודף משקל קל. אני מאוד רוצה להוריד במשקל והתחלתי לעסוק בפעילות גופנית, אבל חלק מזה צריך להיות גם תזונה נכונה. הבעיה היא שאני באה מבית "שמן" ההורים שלי כבדי משקל וגם האחיות הגדולות שלי עם עודף משקל, רוב מה שאוכלים בבית זה אוכל מטוגן או דברים מלאים בחמאה. אם העצה שלך תהיה לבשל לעצמי את האוכל אז זה גם לא אפשרי, כי אמא שלי לא מרשה לי להיכנס למטבח, זו הטריטוריה שלה והיא לא נותנת לאף אחד להתקרב. ניסיתי לדבר על זה עם אמא שלי אבל במקום להסתכל על הצרכים שלי היא לקחה את זה למקום הרגשי שלה כאישה כבדת משקל... אז אני מרגישה תקועה עם השאיפות שלי לרדת במשקל עד הגיוס. מה אני יכולה לעשות...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל בריא בבית שמן

הוספת תגובה

• שלום

ד״ר חדוה בן משה
    02/01/2018

אכן בעיה אם אמא לא משתפת פעולה וגם לא תבשלי לבד.
    גם אם המנה העיקרית מטוגנת נסי לאכול עם ירקות ומעט פחמימות. פשוט תאכלי מנה קטנה מהמטוגן ותוסיפי ירקות. בוקר וערב זה הרי לא מטוגן. המנעי ממתוקים ותוכלי לרדת במשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו