למיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיה
    דניאלה
    10/07/2008

היי מיה, אני כבר ממש מיואשת.... אני לא יודעת מה אני לא עושה בסדר שאני כל הזמן נופלת למתוקים! היום לדוגמא אכלתי 3 פרוסות דקות של עוגת שמרים. אני בת 21, שוקלת 64 וגובהי 1.62. אנסה לרשום בכלליות מה אני אוכלת אולי זה יעזור לאבחנה. בוקר: כוס פייבר 1 (חד פעמית) עם יוגורט 1.5% (200 מ"ל). ביניים: קונה נס על חלב (חלב 3%) גדול וממתיקה בסוכרזית אחת. מאוחר יותר אכלת פרי (אפרסק אחד או תפו"ע שלאחרונה אני בקושי יכולה לחשוב על לאכול אותו בכלל). צהריים: כוס פחמימה אחרי בישול (קינואה או אורז מלא בד"כ או תפו"א אחד גדול מבושל)+ חזה עוף או 3-4 קציצות קטנות מהודו מבושלות ברוטב עגבניות+ סלט או ירקות מבושלים לא פחמימתיים. אחה"צ: יוגורט 1.5% עם חטיף אנרגיה וכף זרעי פשתן (לפעמים במקום החטיף אני אוכלת כוס של דגני קראנצ'ים של תלמה). פה בד"כ אני נןפלת עם מתוק (2-3 וופלים, עוגה, 5-6 קוביות שוקולד....). ערב: סלט ירקות עם טונה וביצה או גבינה וביצה או תפו"א וטונה (אופציה אחרת: כרובית, ברוקי ותפו"א מבושלים ביחד עם 3/4 גביע קוטג' 3%)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיה

הוספת תגובה

• בהמשך

דניאלה
    10/07/2008

אני לא יכולה לחשוב על מעדנים 0%, לחם קל, גבינות 1/2 % שומן, זה מחליא אותי. מבחינת ספורט: אני עושה 3-4 פעמים בשבוע (משתדלת 2-3 בשבוע הליכה של 45 דק' ועוד 2-3 שיעור עיצוב בסטודיו סי). במשך היום אני יושבת במשרד במשך 10-11 שעות, 6 ימים בשבוע. אני ממש לא יודעת מה לעשות... ניסיתי כבר הרבה דיאטות ודיאטניות וכלום לא מזיז את המשקל. :( אשמח לתגובה. תודה סופשבוע רגוע וטוב. דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנשמי קצת אוויר..

מיה בן אפרים
    13/07/2008

היי מותק,

שימי לב, קשה מאוד לרדת במשקל כשלא יודעים ומתאימים נוסחא.
    לטעמי את לא בדיוק מבינה מה המטרה וחוץ מלרדת במשקל את לא חושבת על צעדייך בדרך.
    יכול להיות שזו לא הנוסחא בשבילך, כן, זו לא.
    את צריכה להגביר דברים מסויימים ולהקטין אחרים, לצמצם בסוכרים ובפחמימות בכדי שלא יהיו לך נפילות סוכר ותתפתי לוופלים. את לא נראת שובעת מהאוכל אותו בחרת לאכול.
    הייתי שמחה לרשום לך מתכון אבל אני לא עובדת רק על תפריט לביצוע, אני צריכה אותך להסביר לך משמעויות, תחליפים, על סופי שבוע ועל ארועים מיוחדים ביום יום.
    הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית מוסמכת שתכוון אותך, ועם אימון על הרגלים וידע, מבטיחה לך שלראשונה תנצחי את המשקל..

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה

דניאלה
    15/07/2008

תודה ! את מקסימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה!!

מיה בן אפרים
    19/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו