מאמנת שואלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמנת שואלת
    ל.
    28/07/2008

הגיעה אליי(מהמלצה) מתאמנת ששוקלת 160 ק"ג,למרות שהסברתי לה שאין לי ניסיון בתחום זה, היא התעקשה והדגישה שהיא לא רוצה מאמנת עם אוריאנטציה לדיאטה. אני מרגישה בלבול!!! מצד אחד נראה לי שמטרת אימון לא יכולה להיות לרדת במשקל, היות ולדעתי הירידה במשקל קשורה לעוד המון נושאים. ומצד שני, כהיא מדברת על הישג באימון או ציפיות מהאימון זה ישר מתקשר להורדת משקל. האם לדעתכם אפשר לדבר עם מתאמנת ולהחליט לשים את המשקל בצד ולהגדיר מטרות נוספות שרוצה להשיג כשהיא תשקול במשקל הרצוי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמנת שואלת

הוספת תגובה

• אימון להרזיה

ד״ר חדוה בן משה
    28/07/2008

למאמנת שלום
    המטרה של המתאמנת היא לרדת במשקל וזוהי מטרה לאימון. אני חושבת שמתאמן מגדיר את מטרותיו ואת לא יכולה לשים את זה בצד ולהגדיר לו מטרות אחרות.
    ברור שירידה במשקל קשורה להרבה נושאים נוספים בחיים וצריך לחקור כל היבט של החיים הקשור לירידה במשקל . מה קורה לזוגיות, מה הרווח בלהיות שמנה, אילו רגשות היא חונקת עם האוכל וכו' וכו'.
    אם תלכי עם עקרונות האימון תוכלי לעשות עבודה טובה גם בלי להיות דיאטנית .
    במקביל היא יכולה ללכת לדיאטנית לעזרה בתפריט.
    אם תרצי להתמחות בתחום אימון לדיאטה יש לי קורס שנפתח במכללת רידמן , בי"ס ללימודי המשך.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מכישלון חוזר

מיה בן אפרים
    29/07/2008

אני חושבת שאולי היא חוששת שוב מלהכשל בירידה במשקל למרות רצונה הרב, אחרת לא היתה מגיעה לאימון איש לעצמה, על חייה, על מה שבלבה, על מה משקלה מהווה . לצערי, זוהי אינה אופציה בשבילה, כנראה שאת צריכה להיות עמוד השדרה שלה כרגע, ולקחת על עצמך כחלק מהאימון - שיחות סרק על אוכל , בלי שום המלצות מכוונות. רק ראי בה חברה המבקשת עזרה . עדיין נסי לשכנע אותה לנסות קשר עם דיאטנית או מאמנת תזונה שיכולה להתחבר לצד הבעייתי, בו אינך יכולה לצערי לגעת, בהצלחה.<br /><br />

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו