מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאמנת שואלתל.28/07/2008
הגיעה אליי(מהמלצה) מתאמנת ששוקלת 160 ק"ג,למרות שהסברתי לה שאין לי ניסיון בתחום זה, היא התעקשה והדגישה שהיא לא רוצה מאמנת עם אוריאנטציה לדיאטה. אני מרגישה בלבול!!! מצד אחד נראה לי שמטרת אימון לא יכולה להיות לרדת במשקל, היות ולדעתי הירידה במשקל קשורה לעוד המון נושאים. ומצד שני, כהיא מדברת על הישג באימון או ציפיות מהאימון זה ישר מתקשר להורדת משקל. האם לדעתכם אפשר לדבר עם מתאמנת ולהחליט לשים את המשקל בצד ולהגדיר מטרות נוספות שרוצה להשיג כשהיא תשקול במשקל הרצוי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון להרזיה
ד״ר חדוה בן משה28/07/2008למאמנת שלום
המטרה של המתאמנת היא לרדת במשקל וזוהי מטרה לאימון. אני חושבת שמתאמן מגדיר את מטרותיו ואת לא יכולה לשים את זה בצד ולהגדיר לו מטרות אחרות.
ברור שירידה במשקל קשורה להרבה נושאים נוספים בחיים וצריך לחקור כל היבט של החיים הקשור לירידה במשקל . מה קורה לזוגיות, מה הרווח בלהיות שמנה, אילו רגשות היא חונקת עם האוכל וכו' וכו'.
אם תלכי עם עקרונות האימון תוכלי לעשות עבודה טובה גם בלי להיות דיאטנית .
במקביל היא יכולה ללכת לדיאטנית לעזרה בתפריט.
אם תרצי להתמחות בתחום אימון לדיאטה יש לי קורס שנפתח במכללת רידמן , בי"ס ללימודי המשך.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מכישלון חוזר
מיה בן אפרים29/07/2008אני חושבת שאולי היא חוששת שוב מלהכשל בירידה במשקל למרות רצונה הרב, אחרת לא היתה מגיעה לאימון איש לעצמה, על חייה, על מה שבלבה, על מה משקלה מהווה . לצערי, זוהי אינה אופציה בשבילה, כנראה שאת צריכה להיות עמוד השדרה שלה כרגע, ולקחת על עצמך כחלק מהאימון - שיחות סרק על אוכל , בלי שום המלצות מכוונות. רק ראי בה חברה המבקשת עזרה . עדיין נסי לשכנע אותה לנסות קשר עם דיאטנית או מאמנת תזונה שיכולה להתחבר לצד הבעייתי, בו אינך יכולה לצערי לגעת, בהצלחה.<br /><br />
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)