מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עצירותnoa02/10/2008
שלום האם יש לכן המלצות לפתרון בעייה של עצירות מתמשכת? הגעתי למצב שהיתה לי בדיקת אולטראסאונד היום ולא ראו כלום היום והמעי מלא. אני ממש בבעייה. התזונה שלי מתבססת על קמחים מלאים בלבד, הרבה ירקות ופירות, הרבה מים אבל כלום לא זז. האם תוכלו לתת לי תפריט לדוגמא לימים הקרובים? יש לי בדיקה חוזרת בתחילת השבוע ועלי להתנקות תודה מראש נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירסומות פירטיות מוחקים מייד.
אהרון06/10/2008היא כבר השיגה את המטרה תוך גניבת שטח מסך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק אני עדינה מדי...מחקתי
ד״ר חדוה בן משה06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לעצירות
מיה בן אפרים05/10/2008היי.
ריבוע קסם.
1. מים פושרים עם לימון כל בוקר לפני כל שתיה או אכילה
2. שתי מים בכמיות של 2 ליטר ביום
3. קני פיבר 1, טעים ומעולה לפתרון העצירות. אכלי 3/4 כוס עם יוגורט ושתי הרבה מים.
4. הפחיתי אורז, לחם ופסטה ושימי דגש על אבוקדו, זיתים ושמן זית עם סלטים וגבינות, דגים וקיטניות ( מרק עדשים, מרק אפונה ותבשילי ירקות)
תודיעי לי מה קורה,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לעצירות
יעל26/11/2008שלום לכן, שמי יעל, אני בת 32 וסובלת מעצירות כרונית מזה שנתיים. ללא טיפות יובסלקס או דומיהן אני פשוט לא נכנסת לשירותים. גובהי 1.66 ומשקלי 50 ק"ג. אינני עושה פעילות גופנית (אך מתכוונת להתחיל) ועבודתי משרדית (רוב היום מול המחשב). והייתי רוצה את חוות דעתך על התפריט שלהלן, אותו אני מנסה ליישם אך העצירות איננה נפטרת: קימה: מים פושרים עם מיץ מחצי לימון בוקר: דייסה מ 3 כפות קוואקר על בסיס מים + 2 תאנים מיובשות + 2 כוסות מים / תה צמחים נס קפה עם חלב וסוכר צהרים: סלט מ 2 כוסות עלים ירוקים (בד"כ חסה) + ירק נוסף + 50 גרם טונה + כף שמן זית ולימון + 2 פרוסות לחם מלא + 2 ספלי תה צמחים אחה"צ: 2 תפוחי עץ ירוקים או תפוח + 5 שקדים + נס קפה ערב: ביצה / 50 גרם טונה + 2 ספלים של אפונה וגזר (סנפרוסט) + 2 כפות טחינה מוכנה מטחינה גולמית מלאה + 2 פרוסות לחם מלא תודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)