עייפתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפתי
    נ.
    12/11/2008

אני בת 60+ כבר עייפה מדיאטות וכך גם גופי. ובכל זאת רוצה לשמור על מראה שפוי, מאז החגים יש עליה של 3.5 ק"ג שזה המון. קבוצות תמיכה כבר לא בשבילי מחוסר סבלנות. מה עושים כאשר הגוף כבר עייף והנפש תשושה מדיאטות. אשמח לקבל תשובות מבעלות נסיון בגילאים המבוגרים, או מדיאטנית שמבינה על מה אני מדברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפתי

הוספת תגובה

• עייפות מדיאטות

ד״ר חדוה בן משה
    12/11/2008

אני מבינה שאת עייפה מדיאטות רבות שעשית בוודאי במהלך חייך.
    אולי יעזור לך לא לקרוא לתהליך דיאטה ופשוט לומר לעצמך שאת רוצה להזין את גופך הכי טוב שאפשר ולכן להמנע ככל האפשר מהשטויות המשמינות שכל אחת יודעת במה היא מגזימה , לעסוק בדברים שעושים כייף לנשמה במקום לאכול, להוריד לחצים ולצאת להליכות או כל פעילות שאת אוהבת. הק"ג כבר ינשרו לבד.
    הכי חשוב לא ללכת על משהו קשה וחדגוני שנמאס מהר מאד וגם להנות קצת פה ושם.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעודדי, הכל מתחיל מביטחון עצמי

מיה בן אפרים
    13/11/2008

אינני בת 60 אבל אני מכירה את ההרגשה ממטופלות רבות שאני פוגשת,
    אני יכולה לומר לך באופן וודאי כי גישה של הבנה, ידע אמיתי למה שאת עושה והבחנה בטעיות שאת סופגת היום יעזרו לך בקבלת פיתרון מעשי.
    אני חושבת שהכל מתחיל מזה שאת לא מנסה לדבוק בתהליך נורמלי, מסגרתי, אישי ולא קיצוני.
    ממליצה בחום להכנס לתהליך שיעזור לך להרגיש טוב עם עצמך, עם מישהו תומך ונחמד שתרגישי חיבור אישי איתו. הרי תהליך הוא לא קשה כאשר מישהו עוזר בתמיכה.

בהצלחה
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו