מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור ארוך.. צריכה עזרה..אני15/07/2007
היי.. אממ בקצרה עליי אני בת 16 עוד מעט 17 עולה לכיתה יב.
אני מאוד נמוכה.. הגובה שלי הוא 1.52 והמשקל שלי הוא 53..
אין לי מושג כמה אני צריכה להוריד.. אבל אני צריכה.
אני פעם הייתי אנורקסית.. בערך 3 שנים.. ורק בכמה החודשים האחרונים התחלתי לחזור לאורך חיים טוב בריא ונורמלי..
אך.. אני משמינה.. ואני לא יודעת איך להרזות באופן טוב..
משו מאוד חשוב גם.. אני צמחונית.. מאז שעוד הייתי ילדה קטנה בת 5 ככה, אני לא אוהבת ממתקים אבל יש לי בעיה עם עוגיות ושוקולדים שעליהם אני חולה!
מה לעשות?
אני צריכה עזרה בתכנון הדיאטה שלי..
האם יקח לזה הרבה זמן?
בבקשה אני צריכה עזרה דחוף.. אני לא רוצה לחזור לאנורקסיה כי היו לי הרבה בעיות מזה..
אבל יש ימים שאני מוצאת את עצמי פשוט חוזרת לזה..
אני גם לא הולכת לדיאטנית כי ניסיתי ולא יודעת היא לא הייתי בסדר לא הבינה וקיבלתי רושם מאוד רע ונהייתי מאוד אנטי..
אני רוצה את העזרה מכאן איכשהו
ומקווה שאקבל אותה
בתודה
******<דורה>(שם בדוי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייכי רגע, נשמי עמוק וצאי לנצח..
מיה בן אפרים16/07/2007העזרה שאת צריכה היא להבין, להפנים וללמוד.
אני שומעת מדברייך שאת מודעת לעובדה שיש בעיה וזה כבר התקדמות אדירה.
ככל שתיקחי את הדברים לידיים מהר יותר ותצאי לנצח את ההפרעה כך תראי את התוצאות ואת ההשלכות על המצב, הן נפשית והן ויזואלית.
עשית דרך ארוכה וקשה לצאת משם ואת צריכה להבין את הדרך ואת מה שאת עושה מעכשיו!
יהיה קצת קשה ובלתי אפשרי לעשות את זה לבד.
התמיכה שאת יכולה לקבל במסגרת אישית, חברותית ומקצועית בתחום הפרעות האכילה היא מה שיגרום להצלחה שלך להשיג את המשקל הרצוי ולעשות את זה חכם וידידותי..
בתקופת התמחותי נוכחתי להבין כי אין דבר העומד בפני הרצון, מי שרצתה להצליח וקיבלה כיוון נכון הצליחה ליישם אותו, כך גם מטופליי היום. ידע זה כוח!
אל תוותרי, חישבי על איך תרגישי חזקה כשתנצחי
" כל שאוכל לעשות אעשה.... "
מקווה שתיצרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרת אנרגיה
רעות17/07/2007רציתי לבקש המלצה למזונות מעירים
יש לי בעיית עייפות וקשיים בריכוז
אני יודעת שפחמימות עוזרות, וגם פירות ודברים מתוקים
אבל אם יש לך המלצות ספציפיות, אני אשמח לשמוע
זה יעזור לי מאוד
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות מפחמימות..
מיה בן אפרים17/07/2007פחמימות בכמות גבוהה מהנדרש גורמות לעליית סוכר, וכן לירידת סוכר ונפילה לאחר אכילתן!
דווקה איזון נכון של פחמימות עם חלבונים הינו שילוב מנצח לאיזון רמות סוכר והן לשמירה על עירנות
אכלי ואל תפריזי במנות סוכרים, שלבי עם הפחמימה (מורכבות כמובן) חלבון או ירקות עליים עם שומן בלתי רווי כתוספת וזכרי, איזון בין כל אבות המזון הינו הפתרון, גם בארוחת אמצע היום, הערב, וכמובן ובמיוחד הבוקר!
הכי חשוב ההבנה של הסיבה, רוב הבעיה היא צורת האכילה הלא מאוזנת, היא זו שגורמת לעיפות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע לך ליצור קשר עם מיה.
אבנר01/08/2007צרי קשר עם מיה.
היא עזרה לבתי באותו נושא.
הצלחה ודיסקרטיות מובטחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)