תפריט לעצירות - למיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לעצירות - למיה
    יעל
    30/11/2008

מיה, האם תוכלי לייעץ לי כיצד עלי לשנות את התפריט? שלום לכן, שמי יעל, אני בת 32 וסובלת מעצירות כרונית מזה שנתיים. ללא טיפות יובסלקס או דומיהן אני פשוט לא נכנסת לשירותים. גובהי 1.66 ומשקלי 50 ק"ג. אינני עושה פעילות גופנית (אך מתכוונת להתחיל) ועבודתי משרדית (רוב היום מול המחשב). והייתי רוצה את חוות דעתך על התפריט שלהלן, אותו אני מנסה ליישם אך העצירות איננה נפטרת: קימה: מים פושרים עם מיץ מחצי לימון בוקר: דייסה מ 3 כפות קוואקר על בסיס מים + 2 תאנים מיובשות + 2 כוסות מים / תה צמחים נס קפה עם חלב וסוכר צהרים: סלט מ 2 כוסות עלים ירוקים (בד"כ חסה) + ירק נוסף + 50 גרם טונה + כף שמן זית ולימון + 2 פרוסות לחם מלא + 2 ספלי תה צמחים אחה"צ: 2 תפוחי עץ ירוקים או תפוח + 5 שקדים + נס קפה ערב: ביצה / 50 גרם טונה + 2 ספלים של אפונה וגזר (סנפרוסט) + 2 כפות טחינה מוכנה מטחינה גולמית מלאה + 2 פרוסות לחם מלא תודה מראש יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לעצירות - למיה

הוספת תגובה

• מעיצומה שלך חופשת לידה.. על עצירות

מיה בן אפריים
    08/12/2008

יפתי, היי עם כמה שהתפריט נראה לך טוב לבעיות עצירות, הוא עושה פעולה הפוכה בדיוק. אין לך סיבים בלתי מסיסים, ואלו שקימים בתזונתך, דווקה גורמים ליציקת בטון!! אין לך שומן בתזונה, מה שגורם ... לקיבה לא לדחוף וליציאה לא לצאת.. המלצה ממני באהבה, תתחילי בבוקר עם יוגורט טבעי ודגני בוקר ( כגון פיבר 1 או בראנפלקס של קלוגס) שתי מיד כמות מים רצינית, בצהריים, הוסיפי לארוחה קיטניות כגון עדשים או תירס, אפונה או חומוסים או לחילופין אבוקדו טרי, הורידי את הלחם המלא... קני על בטוח לחם "שאור אורגני " של הרדוף, הוא מדהים!! הפחיתי כמות תפוחים, הקליפה לך תורמת ליציאה, אכלי חטיף עם תה או קפה וחלב... ( החלב עוזר) ותפוח מאוחר יותר. בערב, אכלי ירקות, לחם וגבינות, עם ביצה או בלי. אולי גם סלמון מעושן או דג מעושן אחר. בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיה היקרה, מזל טוב ממני ומכל הפורום

ד״ר חדוה בן משה
    08/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הכל !!!

מיה בן אפרים
    30/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה

יעל
    09/12/2008

את פשוט מדהימה!!!!!!!!!! היה שווה לחכות המון המון מזל טוב אנסה את התפריט בשילוב השינויים שלך בתקווה למזור תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לבראנפלקס - למיה

דניאל
    09/12/2008

בתור אחות לצרה, הסובלת שנים רבות מעצירות כרונית, הייתי רוצה גם לנסות ליישם את המלצת דגני הבוקר (כתחליף לדייסת שיבולת שועל אותה אני אוכלת שנים אך ללא הועיל מבחינת העצירות). היות ואני משתדלת להקפיד על מזון אורגני, האם ניתן להחליף את הבראנפלקס של קלוגס בבראנפלקס אורגני של חברת "אדמה" - 19 גרם סיבים תזונתיים למאה גרם, ללא תוספת סוכר? בתודה מראש והרבה מזל טוב דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי גם את הפיבר 1

מיה בן אפרים
    30/12/2008

אין אורגני אבל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו