שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    01/01/2009

י בחורה מלאה, אני מנסה לרזות כבר הרבה זמן אבל לא מצליחה. במשך כל היום אני לא אוכלת הרבה ולא אוכלת משמין. הבעיה מתחילה כשאני חוזרת הביתה. תוקף אותי רעב בלתי מוסבר ואני אוכלת בצורה אובססיבית האם ניתן להסיר את זה? מה ניתן לעשות כדיי להמנע מכך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אכילה מרובה בערב

ד״ר חדוה בן משה
    03/01/2009

חני יקרה
    זוהי הבעיה הכי נפוצה. לא אוכלים מסודר במשך היום או אולי מעט מדי ואז מגיעים הבייתה רעבים ועייפים ולא מפסיקים לאכול.
    חשוב לבדוק מה את אוכלת במשך היום. האם מספיק קלוריות? האם שילוב של חלבון ופחמימה בארוחה? האם את אוכלת ירקות?
    צעד שני לתכנן את הארוחה בבית. האם יש לך ארוחה מוכנה ומתוכננת שאת באה הבייתה?
    אכילה אובססיבית היא אוטומטית. חשוב להבין אותה וללמוד לאכול במודעות.
    נסי לכרסם ירקות בדרך הביתה שלא תכנסי כל כך רעבה. שתי קודם שתיה חמה או מרק חם.
    אח"כ שבי לאכול ארוחה ליד שולחן ולא בחטיפות. במשך הערב אפשר להחליט על חטיף קטן שאת אוהבת וגם חטיפים בריאים.
    כמובן שזהו תהליך שכדאי שיעשה עם דיאטנית קואוצ'רית.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו