מעוניינת להרזות +שומן מסביב לבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להרזות +שומן מסביב לבטן
    שילי
    02/02/2009

שלום למאיה וחדוה היקרות. אני אוטוטו בת 22, גובהי 1.62 ומשקלי הגיע לשיאו- 65. העליה הגדולה החלה עם גיוסי לצבא במשקל 50 ק"ג וכבר בשנה הראשונה עליתי למשקל של 62 ק"ג. מפה הדרך ל65 היתה צפויה, למרות שלוויתי בדיאטניות בקופ"ח אך גם במסגרת פרטית, ורק עליתי במשקל. אני לא יודעת מה לעשות כבר כי אני לא מצליחה לשמור על שום תפריט שקיבלתי.אני מרגישה כל הזמן שאני רעבה ושבא לי "משהו טעים" לאכול ואני נותנת את זה לעצמי.בחורף אני לא מצליחה להזיז את עצמי יותר מדי...השבוע לשם שינוי הלכתי לשיעור חיטוב גם אתמול וגם היום. אירובי עושה אולי הליכה אחת לשבוע. אני מאוד אוהבת מתוקים ומרגישה שחטיף אנרגיה לפעמים לא באמת עונה על הצורך הזה...כריך עם שוקולד למשל כן מספק אותי או פרוסת עוגה או פנקייק. אשמח אם אוכל לרשום את התפריט שלי (בערך) ליום ותעירו לי מה אפשר לשנות ולשפר כדי שארד במשקל. דרך אגב,יש לי הרבה שומן שמתרכז בבטן התחתונה וזה מגעיל אותי,ממש כרס כזו בבטן התחתונה בלבד. בוקר: כוס פייבר 1 עם גביע יוגורט 1.5% ונסקפה עם חלב סויה.הארוחה הזו כבר משעממת אותי-אני אוכלת ככה כבר שנתיים.עם מה אפשר לגוון שישביע בכל זאת? שותה 2 כוסות מים אח"כ ביניים: פומלית או בננה או תפו"ע או כוס תותים צהריים: שניצל (לעתים נדירות) או פשטידת בשר הודו ללא שומן או חזה עוף או ירך+שוק עוף ללא עור. תוספת: כוס קינואה או אורז מלא או אורז וגרגרי חומוס (עד כוס וחצי). בנוסף, 2 ירקות טריים. אחה"צ: 2 תמרים + 5 אגוזי מלך (חצאים) אחה"צ 2: חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות או חטיף שוקולד 92 או פרוסת לחם עם כפית טחינה גולמית או חומוס+ נקניק כתף בקר מפולפל+ירק ערב:ביצה קשה (2 לשבוע)+2 פרוסות לחם הארץ קל או שיפון מלא+3 כפות קוטג' 3% וסלט+כף וחצי אבוקדו. לפעמים אוכלת רק סלט ירקות עם סלט אבוקדו (שמורכב מאבוקדו ביצים קשות ולימון) או פשטידה עם סלט. לילה: פרי או עוגיה מקמח מלא וגרנולה או 2-3 קוביות שוקולד מריר רגיל. מה דעתכן? לילה טוב:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרזיה שפויה

ד״ר חדוה בן משה
    02/02/2009

היי שירלי
    אני מבינה את התסכול של העליה במשקל, הרעב וחוסר היכולת לשמור. התפריט שכתבת הוא תפריט בריא וטוב שמכיל כ1500 קלוריות וניתן לרדת איתו במשקל אם תעשי גם ספורט 4 פעמים בשבוע.
    בבוקר בחורף אפשר לאכול דייסת קוואקר חמה מ-3 כפות קוואקר וחצי כוס חלב או פרוסה לחם מלא עם גבינה או ביצה אם נמאס לך מהפיברוואן. או שתחליפי לברנפלקס, קרנצים וכו'.
    כדאי להוסיף ירקות גם בצהריים בצורת מרק ירקות או ירקות מבושלים.
    את אוכלת תוספות מלאות בצהריים וזה נפלא. אני חושבת שתהיי פחות מתוסכלת אם תאפשרי לעצמך מדי פעם עוגה או לחם עם שוקולד כמו שכתבת שזה מה שמספק אותך. את יכולה להחליט על המינון. גם בדיאטה אפשר לאכול מדי פעם "אוכל משמין" ועדיין לרזות.
    הזהרי בערב עם הרבה אבוקדו. את מוותרת על לחם, אבל סלט עם כמות גדולה של אבוקדו זה יותר קלוריות מלחם. השתדלי להשאר בלילה רק עם פרי או 2 קוביות שוקולד. עוגית גרנולה יכולה להיות לפחות 100 קלוריות וכבר אכלת חטיף אחה"צ. או להוריד פרוסה אחת לחם בערב או לאכול 2 קל.
    בכל מקרה, התפריט מצוין, להתחיל לזוז ותראי תוצאות. כשתרדי במשקל גם השומן של הבטן ירד.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדוה הנפלאה,

שילי
    04/02/2009

מעריכה מאוד את הנסיון לעזור. רציתי לשאול האם פעילות של 4 פעמים בשבוע בצורת שיעורי חיטוב/פילאטיס נחשבים כדי להוריד במשקל? ולא כ"כ הבנתי, האם בארוחת לילה אפשר לאכול 2 קוביות שוקולד מריר למרות שאכלתי חטיף אחה"צ? שוב תודה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלה יקרה

ד״ר חדוה בן משה
    04/02/2009

שיעורי חיטוב פילטיס יעצבו את הגוף אך כדי לשרוף שומן יש לעשות פעילות אירובית. יש שיעורי חיטוב שכוללים פעילות אירובית. הכוונה להעלאת דופק. הכי טוב זה לשלב גם עיצוב וגם אירובי.
    בקשר לשוקולד, לא ניקח ממך 2 קוביות בלילה. זה רק 50 קלוריות. תהני ...בקשתך הצנועה התמלאה......
    בהצלחה
    חדוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מצליחה:(

שילי
    13/02/2009

היי חדווה, מה שלומך? היום קיבלתי מחזור ובימים האחרונים (מיום ראשון) יש לי בולמובי אכילה ורק בא לי לאכול עוד ועוד. דוגמה: היום, אכלתי חטיף נייטור ואלי ב6:45 לפני שיעור עיצוב ושתיתי נסקפה. ב8:30 אכלתי ארוחת בוקר אחרי השיעור: יוגורט 1.5% עם כוס פייבר 1 ושתיתי 2 כוסות מים. ב10:30 שתיתי הפוך חלש (בחוץ) וביקשתי חלב 1%. 12:00- אכלתי כריך מלחם שחור מלא (4 משולשים) עם ביצה קשה, מריחה דקה של אבוקדו, עגבניה והרבה עלים (בחוץ). התעוררתי לפני חצי שעה ואכלתי כוס חד פעמית של דגני בוקר קראנצ'ים, לא שבעתי. אכלתי 2 קוביות שוקולד מריר ועוד קוביה של שוקולד חלב. 3 תותים, אגוזי מלך, פומלית. עכשיו הכנתי לי תה כדי להפסיק לאכול כי יש לנו עוד ארוחה של שישי בעוד שעתיים וחצי=\ יהיה גם קינוח. זה ממש נורא, נכון? יש לציין שהשבוע יצא לי להתעמל יותר, 4 פעמים שיעור עיצוב וחיטוב ושיעור ספינינג אחד. אשמח לשמוע מה דעתך ומה ניתן לעשות כנגד זה. שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן מצליחה עוד הערב

ד״ר חדוה בן משה
    13/02/2009

היי שירלה
    אם יום אחד הרגשת שאת רעבה יותר אז זה טבעי ונורמלי ולא נורא אם יום אחד תאכלי עוד 500 קלוריות. אי אפשר להיות כל הזמן בשליטה....סה"כ היום שלך הוא סביר ובריא.כדאי להוסיף יותר ירקות גם בצורת סלט או מרק או ירקות מוקפצים כדי להיות שבעים יותר.
    תאכלי הערב מנת חלבון רזה וירקות. קנחי בפרי ואז זה יהיה יום בסדר גמור.
    אם אכלת יותר היום חזרי מחר לתלם ואל תלקי את עצמך עם רגשות אשם. זה הכי גרוע.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

שילי
    14/02/2009

הלוואי וזה סופסוף יצליח ואני אוכל לשלוט באוכל. תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו