חייבת לרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת לרדת
    חלי
    07/02/2009

בת 41 ,שנים הייתי במשקך שנע בין 61-64 ק"ג בשנה האחרונה העליתי בסביבות 5 ק"ג איני מצליחה להוריד ממשקלי אני מודעת לכך שאני כיום אוכלת יותר מבעבר ואני מצליחה לשלוט על כך הופנתי לדיאטיקנית מאחר שהטרלצרידים לי מעט גבוהים ולא הלך לי טוב עם התפריט שניתן לי מאחר שכל הזמן הרגשתי רעב עז אני פוחדת שהמשיך לעלות במשקל ללא שליטה ואני רוצה לקחת את עצמי לידיים שלא יהיה מאוחר מידי. אודה לך עם תתני מתכון שאוכל להשיל כמה ק"ג בצורה קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת לרדת

הוספת תגובה

• לא משנים הרגלים ממתכון..

מיה בן אפרים
    07/02/2009

לצערי לא אוכל לתת מתכון לירידה במשקל - זו עבודה לא מקצועית, אני חושבת שזה השלב לבנות תהליך נכון עם תפריט מתאים לך אישית.
    ירידה במשקל פרושה שינוי מקצב החיים, בניית סדר, הבנה של טעיות ואכילה טובה, ללא רעב, עם שובע אמיתי והפנמה.
    הביטי מדוע אינך יורדת, האם את אוכלת לאורך שעות היממה או מתנפלת בלילה או בערב במיוחד. שימי לב לכמות השומן ( גם מתוך מזונות ולא רק כרטבים ותוספות ) שימי לב לכמויות בארוחות, ושימי דגש מיוחד על הרצון לשנות הרגלים.
    אם ענית לכל הסוגיות בצורה חיובית ( קיים.. ) פני ליעוץ אישי, שיתמקד בך ולא עוד דיאטה על המקרר. תזונה עם כמות חלבונים ופחמימות מדויקת לך, תחולל פלאים, גם בפאן הלימודי של תזונתך, ותמשך לעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו