מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להוריד שומנים מהאיזור שמתחת לחזה והשירלי20/05/2009
שלום רב
אני בת 52, גבוהה:1.73 ומשקלי 62 קילוגרם. תמיד הייתי רזה אבל בשנים האחרונות מתווסף לי שומנים בחלק הקדמי ובכלל התרחבתי. העליתי כ-3 קג שאינני מצליחה להוריד.
השינוי היה בארבע שנים אחרונות בהם הפסקתי לעשות פעילות גופנית שנהגתי בעבר.
כיום אני רצה בין 3 ל-5 פעמים בשבוע 50 דקות בים ועושה כל יום תרגילי גמישות כולל מעט שרירי בטן.
למרות הכל לא מצליחה להורי את השומנים.
התזונה שלי מוקפדת מאוד: בוקר לאחר הספורט-יוגורט עם כפית דבש וכפית טחינה מלאה.
בשעה 10- כוס קפה עם פרוסה לחם וטחינה גולמית
שתייה מרובה של מים במהלך היום
צהרים: מרק ירקות, עוך - מבושל או שניצל ללא ציפוי, 2-3 כפות של כוסמת או מעט תפוח אדמה או קטניה אחר.,
ירק מבושל וסלט ירקות ללא הגבלה.
אחר הצהרים אוכלת פרי עד שניים.
ארוחת ערב: סלט ירקות גדול, ביצה לעיתים מטוגנת עם ירק (מעט שמן) גבינה לבנה צפתית או קוטג ושתי פרוסות לחם.
ארוחת לילה: נשנוש של מעט פיצוחים או אבטיח או פרי
בימי שבת אני אוכלת ארוחות יותר מלאות יחד עם המשפחה.
בלוטת התריס שלי איטית אך מאוזנת בעזרת טיפול. הדבר לא הפריע למשקלי בעבר.
תודה רבה
אודה לכן על ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגנון אכילה לקוי
מיה בן אפרים24/05/2009הי שירלי,
לצערי אין זה קשור לכמות הלוריות אותה את צורכת אלא זגנן אכילתך.
יוגורט עם כפית דבש וכפית טחינה מלאה. לאחר אימון אינו מעניין את הגוף,
מה שחשוב זה מה אוכלים לפני האימון, וכדי שהגוף ישרוף שומן באימון, עלייך לתת לו אנרגיה לשריפה אחרת ישרוף שומן.
את יכולה להתחיל עם פרי או טרי או יבש, זו המלצתי. כן, גם בשש בבוקר.
בסיום האימון מומלץ לשתןת את כוס הקפה עם שתי פרוסות לחם והטחינה גולמית אולי בנוסף גם גבינה או מעט פסטרמה. להמשיך שתייה מרובה של מים במהלך היום
בצהרים: הייתי ממליצה עוד בשר או דגים הרבה ירקות ופחות קיטניות או פחמימות
אחה"צ תתפנקי עם דגני בוקר או לחם עם ממרח אהוב, כך לא יחסר לך הפחמימה בבוקר.
וארוחת הערב שרשמת, מתאימה להמשך היום עם ההמלצות החדשות.
כך,
אין לך כמות שומן כל כך גדולה, כמות סוכר ופחמימות כל כך עמוסה והכי חשוב, סגנון אידיאלי לשריפת שומן.. נסי, אשמח לשמוע תגובה.
לארוחת לילה: נשנוש של מעט פיצוחים או אבטיח או פרי מוסיף עוד שומנים או סוכרים מיותרים, כאן פנקי עצמך ביוגורט או גלידת יוגורט לעיתים והכי חשוב, תתרגלי לא לנשנש, זה הרגל רע ומיותר, מדי פעם בתור פינוק זה מדהים!!
בהצלחה,
שלך,
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)