למיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיה
    שרלוט
    19/08/2007

היי מיה, אני בת 20, 1.62 שוקלת 63. עליתי במהלך הצבא 15 קילו שמסרבים לרדת.. ממשקל נמוך מאוד (מתחת ל50) עליתי במהירות מאוד גדולה ועכשיו אני מתה לרדת את כל זה. אני עושה כ3 פעמים בשבוע ספורט שכולל 40 דקות פעילות מאומצת אירובית (בקי, הליכה מהירה, אופניים)+ עבודה אנאירובית לעיצוב. אני משתדלת לאכול בריא.. לאחל נסיונות כושלים עם דיאטות שונות עכשיו אני מנסה לשמור לבד (אוכלת בבוקר יוגורט 1.5% עם כוס פייבר 1, ביניים:מנת פרי. צהריים: מנה של בשר הודו מבושל+ כוס-כוס וקצת של פחמימה לאחר בישול+ירק, ביניים: חטי, שוקולדי של עלית של 92 קק'ל או שקית של במבה קטנה. ערב: 2 פרוסות לחם קל עם ביצה 3 פעמים בשבוע וגבינה 3% (כחצי גביע) וסלט+ כף שמן זית. ארוחת לילה היא לפעמים יוגורט 0% ולפעמים לא צריכה אותה. מה אני עושה לא בסדר? יש לציין שהרבה פעמים במהלך היום אני רעבה.. אשמח לתגובתך. שבוע מצויין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיה

הוספת תגובה

• האם את מתאמנת. מי מבשל בבית

מיה בן אפרים
    21/08/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה- בהמשך לשאלתך

שרלוט
    22/08/2007

אני מתאמנת בחדר כושר 3 פעמים בשבוע (פעילות אירובית כמו מכשיר הסקי, אופניים או הליכון- 40 דק'+ פעילות אנאירובית עוד רבע שעה-20 דק' כל פעם).
    אמא שלי מבשלת בבית, היא גם מנסה לשמור על המשקל.
    מה אני עושה לא טוב?אני ממש רוצה לרדת במשקל ואני לא מרגישה שאני אוכלת הרבה..אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי רעבה במהלך היום...
    מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה דלה של שומנים בלתי רווים

מיה בן אפרים
    22/08/2007

קודם כל הפחיתי מכמות הסיבים בבוקר ונסי לאכול כוס בשילוב של פיבר עם בראנפלקס
    בנוסף,
    את צריכה תגבורת של אנרגיה
    הוסיפי שומנים מהצומח שיעזרו לעלות אנרגיה כגון: אבוקדו, עוד כף ש"ז או טחינה
    ההוצאה הקלורית שלך בפעילות היא גבוהה ולכן הגוף חייב לקבל אנרגיה מספקת לשריפה
    את שורפת הרבה אנרגיה , תני לגוף אנרגיה חזרה
    שאלה חשובה היא מתי הפעילות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה

שרלוט
    23/08/2007

היי מיה, קודם כל תודה על ההתייחסות.
    אני מתאמנת בד"כ כשעה לאחר ארוחת הבוקר.
    בנוגע לברנפלקס- אני לא כל כך אוהבת את הטעם.. מעדיפה הרבה יותר את הפייבר וואן- מדוע לא טוב לאכול כוס ממנו?

האם לדעתך התפריט שלי (כ1200 קק"ל) מספיק לי או שמא אני צריכה להפחית/להוסיף קלוריות?

יום נפלא!
    שרלוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה- בנוסף

שרלוט
    25/08/2007

עוד שאלה- מה אני יכולה לעשות עם מתוקים? במשך היום זה ממש חסר לי.. אני אוכלת חטיף אנרגיה של אנרג'י אחד ביום או לפעמים את החטיף שוקולדי של 92 קק"ל של עלית.. מה דעתך על זה? מה עוד (מתוק) בא בחשבון בתפריט שהוא סה"כ להרזיה עם הכמות ספורט שאני מצליחה לעשות?
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי שימי לב לכמות הפחמימות

מיה בן אפרים
    26/08/2007

בצהריים, שימי לב לכמות הפחמימות והירקות שמה יש מצב שאת מעמיסה על הגוף ומה שקורה זה מצב עייפות וצורך למתוק בעקבות הנפילת סוכר. אם וזה קורה (עייפות לאחר הארוחה) כנראה שזו הסיבה ויש לצמצם מעט את הכמות.
    קני יוגורטים דיאט אך אל תאכלי יותר מ2 ביום, אכלי משהו מתור שעושה לך טוב, אל תשימי על ספירת הקלוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו