תזונה ספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ספר
    רומי
    12/06/2009

שלום,
    עם כל הניסיון שיש לכם הייתי רוצה לבקש שתמליצו לי על ספר טוב בתזונה, משהו שמבוסס על מחקרים..... תזונה למטרת ירידה במשקל, שילוב עם כושר, מה מומלץ לאכול בשילוב עם מה? למה למשל דיאטות שונות מביאות לתוצאות שונות?< במה זה תלוי? וכו'
    אני סטודנטית שנה ראשונה במדעי התזונה והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום תודה מראש
    נ.ב
    אם אתם לא רוצים לפרסם את שם הספר פה, אשמח לפנות אליכםם במייל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ספר

הוספת תגובה

• ספרים בתזונה

ד״ר חדוה בן משה
    12/06/2009

היי רומי
    יש ספרים טובים שכתבו דיאטניות כמו סודות התזונה של אולגה רז, כוח הצבע של מירב מור אופיר, תזונת תינוקות של ניבה שפירא ותזונה בהריון של טובה קראוזה. גם הספר היסודי של אילנה זילבר תזונה פרי מחשבה הוא הכי מסכם ובסיסי. יש גם ספרים בסיסיים בנושא ספורט כמו של יאיר קרני.
    אני למדתי בחו"ל וכל הספרים שלי באנגלית וגם להתעדכן אני מתעדכנת בחומר מחו"ל ( מחקרים חדשים המתפרסמים בזורנלים מקצועיים ). אז בעברית אין הרבה אבל אלו שכתבתי לך ממש טובים לחומר בסיסי.
    בהצלחה בלימודים
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחדוה

רומי
    12/06/2009

תודה על תשובתך,
    יש אולי אתר בו מתפרסמים מחקרים חדשים בנושאי תזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתרים בנושאי תזונה

ד״ר חדוה בן משה
    25/06/2009

רומי תחפשי את האתרים הרפואיים ולא פרסומים פרטיים. הם מהימנים יותר.
    בברכה
    חדוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו