ארוחת צהריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחת צהריים
    1111
    15/09/2009

הייתי רוצה לדעת כמה קלוריות יש בארוחת צהרים שלי, ואם אפשר גם את האחוזים [שומנים פחמימות וכו']

-2 מלפפונים, 2 עגבניות, בצל בינוני, [גדלים ממוצעים]
    -3 ביצים [רגילות כנראה..]
    -4 פלפלים ירוקים כאלה מקופסת שימורים
    -חצי לימון בינוני

תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת צהריים

הוספת תגובה

• מעט מדי... (;

נוני
    16/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו מין ארוחת צהריים זו?

ד״ר חדוה בן משה
    17/09/2009

עמית שלום
    ארוחת הצהריים כוללת ירקות שכמות הקלוריות בהן קטנה מאד.
    3 ביצים כל יום, זה ממש לא בריא. המון כולסטרול. להחליף לחלבון אחר ולהוסיף פחמימה.
    3 ביצים ללא שומן = 240 קלוריות. אפשר לאכול עוף במקום.
    בברכה
    חדוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתם שחים

1111
    17/09/2009

מה זה ביצים ללא שומן? בחלבון יש רק 15 קלוריות!
    אין לי בעיות עם כולסטרול. אני אוכל כל יום 3 ביצים והכולוסטרול שלי סבבה מאז ומתמיד. זה סתם מיתוס טיפשי. כולסטרול כמעט ולא קשור לאכילה, זה קשור לכל מה שאדם עושה בכללי, אם הוא לא עושה ספורט והוא משמין, יהיו לו בעיות בדם. מאז שנולדתי אני אוכל חביתות 3 ביצים לפחות פעם ביום, איזה שטויות אתם מדברים.
    זה אדיוטי לאכול רק את הלבן של הביצה כי אין בו כלום והוא כמעט לא נספג בלי החלמון, בחלמון יש ברזל חלבון אומגה 3 והרבה דברים בריאים. בירקות יש פחמימות והרבה ויטמינים ומינרלים, חוץ מזה אני מכור לסלטי ירקות עם לימון ופלפל. לא אכפת לי מהקלוריות. רציתי לדעת כמה חלבונים יש בארוחה. ואת לא ענית על שאלתי.

אתם מזה אולד סקול, חברים יאללה להתקדם, אתם מזה מגזימים בחשיבות של הפחמימות, זה פאסה.

אני מאוכזב מהפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עונה ברמה כזו של שיחה

ד״ר חדוה בן משה
    18/09/2009

כשכתבתי 3 ביצים ללא שומן הכוונה הייתה ללא השמן של הטיגון, כמו בחביתה.
    לפי הנחיות התזונה 3 ביצים ביום זה מוגזם.יש הנחיות לכמות כולסטרול יומית של 300 מ"ג.
    כשתלמד לדבר יפה אני אענה לך בפורום. לי לא אומרים שאני מדברת שטויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו