מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרזיהיקי11/11/2009
שלום רב
אני בן 71. שקלתי 86 ק"ג. ירדתי במשך 10 שבועות 10 ק"ג. באמצעות התפריט הבא:
בוקר - סלט גדול , 2כפיות קוטג 3% , ביצה קשה\או סרדין\או אבוקדו. 5זיתים.דיאט ספרייט.
ביניים - תפוח \או קלמנטינה \ או אפרסק \או מנגו \או אנונה.
צהריים - עוף \או בשר בקר \או גרונות הודו\ מרק. ירקות מבושלים.
ביניים - כנ"ל
ערב - כמו בוקר.
מידי יום אני צועד כשעה ורבע , הליכה מהירה עד בינונית.
הפסקתי לרדת במשקל כבר שלושה שבועות , למרות שאני ממשיך בתפריט ובפעילות גופנית זהה כל הזמן.
מדוע אינני ממשיך לרדת במשקל ולו בקצב איטי יותר?
מה עלי לעשות על-מנת לרדת במשקל?
ראוי להדגיש כי אינני יכול להעצים את הפעילות הגופנית משום שאני חולה לב.
תודה עבור תשומת הלב
בברכה יקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט דל קלוריות
ד״ר חדוה בן משה15/11/2009יקי שלום
יפה שירדת במשקל, אבל התפריט נמוך מדי בקלוריות, בקושי 1000 קלוריות.
לאדם בגילך שצועד כל יום מעל שעה לא הייתי נותנת פחות מ-1500 קלוריות. מדוע בלי פחמימות בבוקר ובערב? מהיכן תקבל אנרגיה להליכה, למצב רוח טוב ולחילוף חומרים תקין?
כאשר יורדים לקלוריות נמוכות מדי, חילוף החומרים יורד, הגוף מתייעל ולא מאפשר ירידה נוספת.
בנוסף, יתכן ואחרי 10 ק"ג ירידה יש פלטו ומנוחה והירידות יתחדשו.
אני מציעה להוסיף בהדרגה פחמימות. לפחות פרוסת לחם מלא בבוקר ובערב ומעט תוספת מלאה בצהריים כמו אורז מלא, כוסמת או קינואה. קבל יעוץ מדיאטנית איך להמשיך אחרת המשקל עלול לטפס חזרה במהירות כשלא תוכל לעמוד בתפריט הזה.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)