מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה...אך אני זקוקה ליותר מידע !
שרון29/06/2011מה שאני אוכלת ביום יום הוא :
ארוחת בוקר:
2 פרוסות לחם קל
2 כפות גבינה 5%
ירק
שתיה
ארוחת ביניים:
פרי
שתיה
ארוחת צהרים:
1/2 כוס קיטניות (אפונה, עדשים, שועיעית לבנה, חומוס גרגירים)
1 כוס אורז מבושל
ירק מבושל / טרי
1 כפית שמן לסלט
2 כוסות שתיה
ארוחת ביניים:
פרי
שתיה
פרוסת לחם קל+ כפית ריבה דייאט
ארוחת ערב:
2 פרוסות לחם קל
סלט ירקות או ירק מבושל
1 כף אבוקדו
1 ביצה
2 כפות גבינה 5 אחוזים*
כך בעצמם בנוי היום שלי....אך אינני מצליחה לרדת !!! אני כבר לא יודעת מה לעשות...אני מתעמלת...משחקת כדור אף , שחיה, וטניס , בנוף אני הולכת לחדר כושר כל יום . אין לי מחלות לפי בדיקות שערכתי .
באיזה משקל אני אמורה להיות כאשר גובהי הוא 165 , מבנה גופי הוא לא רחב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אך אני זקוקה ליותר מידע ! - תגובה
ד״ר חדוה בן משה11/07/2011שרון שלום
את אוכלת כ1200 קלוריות. אני רושמת לנוער בגילך תפריט של 1500 קלוריות.
היית אמורה לרדת, קשה לדעת בלי מעקב צמוד מה בדיוק את עושה.
לא נתקלתי במישהו שלא ירד כאשר הפחית בקלוריות. בטח לא מ-82 קילו.
אם בלוטת התריס בסדר, תבדקי עם עצמך ברישום יומיומי מה בדיוק את אוכלת לאורך השבוע כולל סוף השבוע.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט דיאטה לצמחונים?בננה29/09/2007
שבת שלום,
אני בת 17.5, גובהי 1.62 בערך במשקל שנע בין 52-54 (2 קילו למעלה בעיקר בגלל המחזור שממשש לבוא) . עד לפני כמה חודשים שקלתי 57... כעת אני מעוניינת, אחרי הפסקה של חודש , לחזור לאורח החיים היומיומי של הדיאטה ולרדת עוד 2 קילו. (כשאני לא בדיאטה משקלי לא עולה).
העיניין הוא שאני עדיין מתבגרת ומודעת לכך שהגוף שלי זקוק לאנרגייה על מנת להמשיך לגדול, ואני לא רוצה לעצור את ההתפתחות שלי. אשמח אם תייעצי לי על איזושהי דיאטה המותאמת לצמחונים(מעצם היותי כזאת).
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחונית
מיה בן אפרים08/10/2007היי בננה
הכי חשוב להקפיד על ארוחות מסודרות
בכל ארוחה דגש על פחצמימה מורכבת, אורז מלא, מגד'רה לחם שיפון או דגני בוקר
הוסיפי חלבון מהחי או מהצומח כגון גבינות או טבעול ללא טיגון
לא לשכוח מנת שומן בריא כגון טחינה, שמן זית או אגוזים - ככף בכל ארוחה
שימי דגש על קיטניה אחת ליום כגון אפונה או 2 כפות חומוס
המון נוזלים
המון אנרגיות, שובע והקפדה על שילוב פרי או שניים ביום
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה לצימחונים
שרון21/06/2011היי,
אני בת 14 , גובהי 165 ואני שוקלת 82 קילו .
אני מנסה לרדת כבר תקופה ארוכה אך ללא הצלחה....
הלכתי להיבדק ואין לי כלום . אף דיאטנית לא הצליחה לעזור לי .
אני רוצה לרזות מהר יחסית ( שלא יקח שנה , אלא מספר חודשים ) . אני זקוקה לדיאטה צימחונית , אני לא אוכלת בשר ... אבל אני יכולה לאכול לפעמים דגים .
חשוב לי לציין שאני הולכת כל יום לחדר כושר לפחות שעה..
איך אני אמורה לרדת במשקל , תוכלי לעזור לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה לצימחונים - תגובה
ד״ר חדוה בן משה25/06/2011שרון שלום
איני יודעת מדוע אינך מצליחה לרזות. כשאוכלים פחות מרזים נקודה.רשמי לי תפריט שניסית לרזות ולא ירדת. באופן כללי אם תאכלי בוקר וערב -2 פרוסות לחם מלא עם גבינה ביצה אבוקדו וירקות בצהריים דג, סויה או כוס קיטניות וכוס תוספות רצוי מלאות, בתוספת ירקות וכף שמן זית ותוסיפי במשך היום 3 פירות ויוגורט את אמורה לרדת במשקל. שתי היטב מים.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)