מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטהדבורי15/02/2010
היי. אני בת 29 גובהי 1.60 ומשקלי 68ק"ג
הייתי מאוד רוצה להוריד 10 ק"ג.
התחלתי לפני מספר ימים דיאטה של 1500 ק"ק עם ספורט לפחות 3 פעמים בשבוע.
אך אינני בטוחה... האם עלי לצרוך פחות קלוריות בהתאם לגילי ומשקלי על מנת לרזות? יש לי ילד בן שנה וניתן לומר כי אני פעילה רוב היום (בהתרוצצות אחריו...)
האם 1500 ק"ק "יעשו את העבודה"???
ושאלה נוספת: האם עצם העובדה שמותר לי לאכול 1500 ק"ק ביום אומרת כי אני יכולה לאכול מעט במשך היום ואילו בארוחת הערב לאכול צלחת פסטה עם רוטב עגבניות ופרמזן???(הכל מחושב כמובן בכמויות וקלוריות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה ושימוש בקלוריות
מיה בן אפרים17/02/2010שלום,
לצערי אינני תומכת בקלוריות בלבד,
הרבה שרוצים לרדת במשקל ונתקלים בבעיות הם דווקה אלו המתקמצנים בבוקר ובערב אוכלים את כל " החבילה" , בנוסף, אם עשית כבר מספר ניסיונות דיאטה בעבר, ויש סיכוי כי קצב חילוף החומרים נפגע, או שאת מעמיסה ארוחות גדולות ולא מפזרת אותן, את עלולה לא לרדת בכלל.
המלצתי לאכול ארוחות קטנות הכוללות חלבונים דלי שומן, ביצה ולחם קל ( כן, זה לא אומר שאינני אוהבת את הפסטה בערב) , הרבה ירקות, מים ומעט קפה או משקאות אחרים, לשבוע מארוחות טובות ופחות לחשב קלוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דבורי17/02/2010תודה על התשובה המהירה.
תוכלי לומר לי אילו מאכלים הם חלבונים דלי שומן???
והאם המלצתך היא לאכול לחם, ביצים וחלבונים דלי שומן רוב הארוחות??
(כמובן בנוסף לירקות ופירות)
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבונים
מיה בן אפרים01/03/2010מזונות וחלבונים דלי שומן שכדאי לכלול בארוחות לאורך היום:
מעט מאוד פירות
חזה עוף , סינטה או פילה בקר
גבינות לבנות, יוגורטים , קוטג'ים
ירקות, במיוחד עליים, עגבניה, מלפפון, פטריות ונבטים
סביב ה- 4 פרוסות לחם קל לאורך היום
חטיפי דגנים דלי קלוריות לדגמא אנרג'י 58 , או מסדרת פינוקי בריאות עד 80 ק"ק
הרבה מים , 3 קפה וגג 1 קפה הפוך דל שומן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)