מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגונן28/03/2010
שלום, אני עידן בן 18
אני ספורטאי, בעיקר שוחה ורוכב אופניים ולפעמים יוצא לי להתחרות בריצה.
כבר יותר מחודש שאני לא אוכל מוצרי חלב בכלל.
השתכנעתי שהם לא בריאים ולא ראויים למאכל , גם מהמחשבה שהמאמן שלי שלא אוכל דברי חלב גרמו לי להחלטה..
אני אוכל אוכל רגיל לא שותה קפה, כמעט ולא מתוגן, ולא בצקים, הרבה סלט ומשלב טחינה גולמית,משקה סויה, קוואקר, לחם מחיטה מלאה, ביצה קשה פעם ביום, ושותה הרבה מים ...
האם ישנה סכנה לפגיעה בגדילה בגלל שאני לא אוכל דברי חלב?
תודה
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
ד״ר חדוה בן משה31/03/2010עידן שלום
אתה זקוק ל-1300 מ"ג סידן ביום לפי ההמלצות.
עד גיל 25 יש בניית עצם וחייבים להעמיס מספיק סידן, אחרת מסת העצם לא תהיה אופטימלית.
בכוס חלב סויה יש רק 200 מ"ג סידן .טחינה לבנה לא מכילה הרבה סידן ויש לעבור לטחינה מלאה.
בכל מקרה, קשה מאד להגיע לכמויות הסידן המומלצות ללא מוצרי חלב.
התייעץ עם דיאטנית לגבי תזונתך המפורטת. יתכן ןתזדקק לתוספת סידן בכדור.
מאמן כושר לא מבין בתזונה ולעיתים הם גורמים נזקים בעצותיהם.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)