התרגלות לספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרגלות לספורט
    יפית חלבי
    08/07/2010

שלום וברכה,

שמי יפית, אני בתהליך של דיאטה מייגע וקשה. מאחר וכל חיי הייתי בדיאטות, גופי עייף ומגיב בקושי רב לדיאטה נכונה ומאוזנת ושילוב ספורט.
    כעת י (בחודשיים הקרובים) ש לי זמן חופשי לעסוק בפעילות גופנית. אני מתעמלת כל יום שעה במכון כושר, האם כדי להאיץ את הדיאטה כדאי להגביר לשעתיים ביום- אני דווקא נהנית מכך, אך אני מפחדת שכאשר אפסיק להתאמן במינון כזה, גופי יעלה במשקל כי התרגל לשריפת קלוריות מוגברת. מה עצתכן?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרגלות לספורט

הוספת תגובה

• אל תקציני

מיה בן אפרים
    11/07/2010

אינך צריכה להתאמן ככ הרבה, אכן הגוף יתרגל לשריפת קלוריות רבה ובימים שלא תתאמני בעתיד, הגוף עלול להתרגל לאותו מזון אך לא אותה שריפהה. את יכולה להתאמן פעמיים בשבוע אירובי ופעמים בשבוע דגש על עיצוב ועל בניית מסת שריר, זה יעזור לשריפת שומן גבוה יותר (בעקבות העלאת מסת שריר) לאורך זמן, אך גם כך חשוב לא להקצין ולהמשיך בהרגלי תזונה נכונים בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו