זקוקה לעצה טובה לדרך חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה טובה לדרך חדשה
    ליאת
    11/10/2010

מיה שלום,

אני בת 33 לאחר שלוש לידות (בחמש שנים האחרונות), אני צמחונית כל חיי, התפריט היומי שלי מסתכם בפחמימות ודברי חלב. אני מרגישה שאני מזיקה לגוף שלי, אני מרגישה נפוחה אני עצבנית מתוחה סובלת ממגרנות ולא לוקחת ויטמינים כיי אני פשוט לא יודעת מה לקחת, אני סבורה שכל הבעיות שלי נובעות מהתזונה האיומה שלי אבל אני פשוט לא יודעת איך לשנות. יש לי5 ק"ג לרדת אבל גם בלי שום קשר למשקל אני רוצה לעשות שינוי, כדי ששינוי כזה יקרה אני צריכה עצה איך ,איך לעשות את זה נכון כדי שאוכל גם "להכניס" את זה הביתה....ולשנות לתמיד!
    מאוד מחכה לתשובתך..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה טובה לדרך חדשה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצה טובה לדרך חדשה - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    11/10/2010

ליאת שלום
    חבל לסבול.ברור שתזיקי לגוף רק מפחמימות ודברי חלב. הוסיפי חלבון בצורת סויה, טופו, ביצים וקיטניות. הוסיפי ירקות ופירות. אכלי פחמימות מלאות כמו לחם מלא, אורז מלא, פסטה מלאה, קינואה וכו'. אכלי שמנים טובים כמו שמן זית, אבוקדו, שקדים וטחינה. פני ליעוץ דיאטטי לתפריט מאוזן שתוכלי גם לרדת במשקל.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו