מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופי של שמןנעמה25/11/2007
היי מיה,
אולי יש לך עצה כיצד נפטרים מאופי של שמן?
כזה שממתין בקוצר רוח לשעה בה יגיע הזמן לאכול, כזה שמתכנן מראש מה יאכל מחר, כזה שמתכנן מראש מה הוא יאכל באירוע וכו'.
ואני לא מדברת על מודעות ושליטה אלא על הרגעים בהם זה כבר עובר את הגבול הרי מדובר בסך הכל באוכל.
איך נפטרים מ-לחיות בשביל לאכול ולא לאכול בשביל לחיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נפטרים כי זה לא אופי
שרון26/11/2007לדעתי ההתעסקות באוכל נובעת מרעב מתמיד.
עזבי, תאכלי ארוחות קטנות (סלט, מרק, פרי או סנדוויץ) לעתים קרובות ואז תפסיקי לחשוב על אוכל ותתעסקי בלאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי וזה היה עוזר
נעמה26/11/2007זה מה שאני עושה זה לא עוזר.
אני רק מחכה יותר כל פעם כי אני יודעת שעוד שעתיים אני יאכל שוב ואני מחכה לזה כאילו הפעם זה יהיה שונה מהפעם הקודמת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך
שרון26/11/2007מחזיקה לך אצבעות ומקווה בשבילך...
ולי דווקא יש קלקול קיבה ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתוללת עם אוכל שרון??....
נעמה27/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי...
שרון27/11/2007לא...
יש לנו וירוס רוטה בבית...
כל הילדים ואני בכיף חיים של כאבי בטן.
גם זה יעבור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשתי הרבה מים שרון
מיה בן אפרים29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז את לא אוכלת אוכל נכון, פשוט כך!
מיה בן אפרים29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון, את ענקית- כל הכבוד על הגישה
מיה בן אפרים29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה היי
מיה בן אפרים29/11/2007אין זה אופי של שמן, זה אופי של הרעבה במשך שעות ביום שגורם להתנפלות על אוכל מרעב
כשאוכךים הכל ומאמינים באיזון של ארוחות לאורך היום, לא חשים רעב ואז יותר קל להפסיק לחשוב על אוכל
זה בדרך כלל קורה שממעיטים לאכול פחמימות והמוח משתבש!
או כשעושים הפרשים של יותר מ-3 שעות בין צריכת פחמימות או להיפך, מעמיסים פחמימות בבת אחת ואי אפשר להפסיק...
האם אני קוראת אותך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
נעמה29/11/2007היי מיה,
תודה על תגובתך.
אני ממש לא מרעיבה את עצמי. להפך אני אוכלת בשעות קבועות
העניין הוא שאני מחכה לשעה שיגיע הזמן לאכול (6 בבוקר , 9 בבוקר, 12 וכך הלאה לאורך היום..)
זה כמו שיש אנשים שהמינוס רודף אותם ככה רודף אותי הענן הזה של אוכל איך מפסיקים לחשוב עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוקה, שאלה- את רעבה רוב היום?
מיה בן אפרים05/12/2007מתי את מרגישה שובע?
עשי לי טובה, קחי יומן, רשמי על פי שעות מתי זו תחושת רעב ומתי רק מחשבה.
מחכה לתגובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)