קבוצת הרזיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת הרזיה?
    שירלי
    27/12/2010

שלום רב,

בת 35, בריאה, צריכה לרדת כ-20 ק"ג שנאספו על פני 11 שנים. לפני כן הייתי בולימית למשך יותר מ-10 שנים וכך "שמרתי" על המשקל.
    אחרי ש"נגמלתי" מהקאות עשיתי אין ספור דיאטות, אצל דאטניות, מאמנת, סטודיו סי, לבד וכל פעם בשבועות הראשונים הכל היה נפלא ונהדר ואז אני מתחילה להשתעממם/לאבד סבלנות וחוזרת לסורי - אוכלת הרבה יותר ממה שצריך בעיקר מה שלא צריך...(ממתקים וכיו"ב)
    אני חייבת להוריד במשקל כדי שאוכל להכנס שוב להריון (אני 8 ק"ג מעל המשקל בו התחלתי את ההריון הקודם, ולאחר הלידה חזרתי למשקל זה ואפילו פחות אבל כאמור במו פי חיבלתי בהישגים).
    אני כבר מתבאסת/מתביישת/לא מאמינה שאצליח ולכן אני לא פונה לדיאטנית (כי מה ישתנה הפעם) ולכן רציתי לשאול בעצתכן - האם קבוצת הרזיה כלשהי עשויה לעזור למישהי כמוני?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצת הרזיה?

הוספת תגובה

• קבוצת הרזיה? - תגובה

ד״ר חדוה בן משה
    31/12/2010

שלום לך
    קבוצת הרזיה תומכת מאד בירידה במשקל כיון שמעבר למנחת הקבוצה יש לך שותפים שיכולים לעודד וליצור תחרות חיובית. העדפה לקבוצת הרזיה או ליעוץ אישי תלויה באופי האדם ולכל אחת מהאופציות יש מצדדים רבים. אם לא ניסית אף פעם קבוצה, כדאי לנסות. הסוד בסופו של דבר, הוא לא לרוץ כל פעם ל"פלא" חדש, אלא למצוא דיאטנית שאיתה את מוצאת שפה משותפת, שאת יכולה לשתף אותה במה שעובר עלייך, במישהי שלא מדברת רק על מה אוכלים, אלא על כל החיים ולהצמד אליה לאורך זמן. גם כשאת נכשלת ולא הולך!! אם הצלחת לרדת, השארי תקופה מסוימת למעקב ( הרוב זקוקים למעקב כל החיים) כדי לא לעלות.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו