מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לחלבמירית26/04/2009
שלום רב,
לגבי ילדה בת 3 שאלרגית לחלב (הקאות לאחר 2-4 שעות, טסטים עוריים שליליים מההתחלה)מהי כמות סבירה של חלב שבה אם לא נמצאו תגובות חריגות ניתן להגיד שהאלרגיה חלפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
ד``ר בן רנר26/04/2009מנת חלב יומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה מדורגת-שאלה
מירית27/04/2009תודה על התשובה. אתמול נערך לה מבחן תגר בבית חולים שכלל חשיפה ל1CC של אקטימל והיום קיבלה 5CC של אקטימל, ללא תגובות. כיצד היית ממליץ להמשיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית
ד``ר בן רנר28/04/2009תכפילי כמויות בהדרגה 10,20,40, אני מניח שתעבור בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד קרדית הביתרותם שמעוני25/04/2009
אני סובל כבר משהו כמו שנה מדלקת קשה בעיניים ממש גירוי מציק כל הזמן
ניסיתי את כל הטיפות שקיימות לא עוזר לי ולא עבר לי עדין
שמעתי על טיפות חדשות בטלויזיה משהו כמו Viocin ac משהו כזה- עוזר להקלה בגירויים של אלרגיה בעינים.
1.האם הטיפות האלה חזקות מהfml , יש להם תוצאות מוכחות? האם צריך מרשם?
שמעתי שיש חיסון נגד קרדית הבית שגורם לי סבל רב
האם כל אחד יכול לקבל אותו?האם זה יעזור לדלקת בעיניים ולעייפות?
ומה יודעים על החיסון הזה האם הוא עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד קרדית הבית
ד``ר ולרי טפליצקי26/04/2009שלום רב, לגבי טיפות שכתבת אני לא יכול לתת לך מידע.
טיפול חיסוני הוא טיפול מאוד יעיל ומאוד מקובל בכל העולם בשם ALLERGY SHOTS.
מקבלים זריקות של תמצית האלרגן במינון עולה בהתחלה פעם בשבוע ובהמשך פעם בחודש.
פרטים נוספים אצל אלרגולוג.
בינתיים העזר בכדורים וטיפות עיניים אנטיהיסטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקורנילי24/04/2009
הבת שלי בת 13 מראה רגישות רבה לקור כאשר היא יוצאת ממים קרים העור שלה מאדים ויש עליו נפיחות הנראת כעקיצות גדולות. כשיצאה מרחצה במי מעין כמעט התעלפה בנוסף לתופעות שהיו לה בעור. בבדיקה שנערכה בבית שמתי לה קוביית קרח על העור לכשתי דקות ועורה האדים והתנפח .
אבקש לדעת האם תופעה כזו תעבורה לה בבגרותה?
האם תוכל להיכנס למקווי מים קרים מבלי שיופיעו תופעות אלה?
איזה טיפול ניתן לתת לה והאם זה מסוכן?
האם זו תופעה נפוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטקריה לקור
ד``ר ולרי טפליצקי26/04/2009רגישות לקור זאת תופעה מוכרת אך לא שכיחה בשם אורטיקרית קור.
בארץ החמרה שלנו זאת לא כל כך בעיה.
רגישות הזאת נשארת בד"כ להרבה זמן אם לא לכל החיים.
צריך להזהר מטבילה במיים קרים וחשיפה לקור. תתכן תגובה כללית חמורה.
במקרה של וזה יפריעה לה מאוד ניתן לנסות טיפול אנטיהיסטמיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבנעמי24/04/2009
שלום, ביתי בת 18 חודשים. היא היתה אלרגית לחלב ולסויה מגיל חודש. האלרגיה התבטאה בהקאה בלבד מיד או כעבור 8- 10 שעות מחשיפה לחלב. בגיל שנה ביצענו מבחן תגר בתל השומר ויצא שלילי. מאז, היא ניזונה ממוצרי חלב ללא כל בעיה.תבחיני העור היו שליליים בגיל 6 חודשים ובגיל שנה. לאחרונה התחלתי לתת לה דגנים בחלב (חשוב ל לציין שהיא לא שותה חלב ניגר מלבד עם הדגנים), ולאחר האכילה יש לה אודם בעור כאשר העור נוגע בחלב- סביב הפה והצוואר. רק במגע עם החלב בשאר הגוף הכל בסדר. אין שום תגובה אחרת וכעבור כ 30 דק' זה עובר.
1.האם זו אלרגיה ?
2. האם להפסיק לתת לה חלב?
3.האם הבפסיק את כל מוצרי החלב או רק חלב בצורתו הבסיסית?
4. האם זו תופעה מוכרת?
תודה נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב
ד``ר ולרי טפליצקי26/04/2009שלום, על פניו זה לא נשמע כמו אלרגיה. הטסטים ותגר היו שלילים,
האם שתית חלב ללא דגנים גם תגרום לאודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המשך...
נעמי26/04/2009שלום, תודה על התייחסותך. כן, שתית חלב ללא דגנים גם גורמת לאודם רק במקומות שהחלב נגע בעור. ומה שמאוד מוזר הוא - שבהמלצת רופאת הילדים הוספתי מעט מים לחלב וכך אין אודם. כלומר, כאשר דללתי את החלב אין אודם כלל. האם זן תופעה מוכרת? מה דעתך? נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה למוצרי חלב לאחר בדיקת טסט
עמי19/05/2009בתי בת שנה וחצי סבלה מאלרגיה לחלב פרה ולמוצרי חלב לפני חצי שנה נבדקה בדיקת תגר נמצאה שהיא עדיין אלרגיות ללפני חודש בגיל שנה וחצי נבדקה שוב ונמצא על סמך הטסט שהיא כבר לא אלרגית לאחר חודש נבדקה שוב לאלרגיה ונמצא בסדר החלו לתת לה בבית חולים 25 ccשל חלב במינוינים נמוכים ולאחר כ4 שעות שוחררה והתחלנו לתת לה מטרנה חלבי בהדרגה של 60 120 180 וכל יום הגדלנו את המינון ל180 ccמטרנה חלבי ולשלב גם גבינות ומוצרי חלב אחרים אבל בדיוק לאחר שבוע מהתחלת החל שוב להקיא לאחר שאכל מטרנה חלבי וכן גם העור קיבל כתמים אדומים השאלה אם בדיקת הטסט לא אמינה או לא משקפת נאמנה או אולי המינון היה גבוה מדי אם יש השפעה על כמות הגבינה ואו היה כדאי לתת מוצרי חלב מדוללים במים האם מיהרנו מדי לתת את המוצרים החלביים בכמות גבוהה ומה עלינו לעשות עכשיו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,
ד``ר ולרי טפליצקי24/05/2009רוב הסיכוים שהילדך איננה אלרגית לחלב. אבל זה לא שולל סוג אחר של הרגישות, לדוגמה חוסר לקטז. תפנו שוב לאלרגולוג וגם לדיאטנית כדי לדבר על תזונה נכונה עם כמות נכונה של מוצרי חלב ומזון אחר.
בשאלת לתת או לא לתת בשלב זה מוצרי חלב הכול טלוי בחומרת המצב. אם הילדה מקיאה ללא הפסקה ומרגישה לא טוב - אז תפסיקי.
ואם מצב טוב ניתן להמשיך בכמות סבירה: שתי מנות ליום. תתיעצו עם אלרגולוג ורופא ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על מי אפשר לסמוך?לונה23/04/2009
אני סובלת מHay fever קשה שמתבטא בגרד בעיניים, אף, גרון, אוזניים. נפיחות בעיניים ולפעמים גם צפצופים (ללא אסתמה ברקע).
לפני ההריון טופלתי באנטיהיסטמינים כגון היסטזין דרך הפה, ליבוסטין בעיניים וספרי עם סטרואיד קל דרך האף.
כעת אני בשבוע 10+6. אני מאוד סובלת מכל התסמינים שציינתי. שאלתי את רופא המשפחה באילו תכשירים ניתן להשתמש והוא אמר "הכל". קראתי והבנתי שאנטיהיסטמינים יכולים לגרום למומים בעובר. פניתי אל רופאת הנשים שהפנתה אל המרכז הטרטולוגי שם אמרו שניתן להשתמש בטיפות ליבוסטין, כדורי לורטדין וספרי נזוקורט AQ.
קראתי באינטרנט לאחר מכן על כל אחד מהם שם נכתב בס' מקורות שכל התרופות הנ"ל לא נבדקו על בני אדם. כן נבדקו על בע"ח ונמצא כי כולם גורמים למומים בולדים. כיצד יכולים להמליץ לי כן להשתמש אם מעולם לא בוצע ניסיון על נשים הרות? כיצד לוקחים סיכון שכזה? האם אני באמת יכולה לסמוך על המרכז הטרטולוגי שממליץ להשתמש בתרופה שעלולה לפגוע בעובר ומעולם לא בוצעו ניסיונות בבני אדם?
אני מאוד סובלת בלי אנטיהיסטמינים אך לא מוכנה לסכן את העובר. כיצד אוכל לקבל תשובות לשאלותי? אני מודאגת ולא יודעת על מי לסמוך... האם יש תכשיר נגד אלרגיה שנבדק והוכח שאינו פוגע בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחשוב אחרת
סופיה23/04/2009אני יכול להציע לך לפנות לנטורופת מומחה.
הם בדרך כלל יודעים מה טוב שלא מכיל כימיה.
תנסי.
לא תתאכזבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה כאלה
לונה23/04/2009ואולי זו בורות לשמה, אך אני קונבנציונאלית מדי...
אם יש מישהו שהוכיח את עצמו באיזור ריושלים, אני מוכנה לנסות.
תודה לך
אשמח גם לחוות דעת המומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים
סופיה24/04/2009את יכולה לפנות לדינה שפיבר 050-6235249 או לאילן בחנות טבע בקניון מלחה.
יש עוד הרבה טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה
ד``ר בן רנר29/04/2009קראתי את ההצעה של סופיה השולחת אותך לנטורופט!רפואה לא קונבנציונלית לא מומלצת בהיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלונה.
ד``ר בן רנר29/04/2009ראשית חג שמח.בשביל שאלות כאלה קיימות מרפאות לאלרגיה! בקיצור צודקים החברים מהמרכז הטרטולוגי.בכול מקרה פני למרפאה אלרגית לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה שחוזרתרקפת23/04/2009
שלום.
אני סובלת מפריחה הולכת וחוזרת אחת לחודשיים.
הפריחה היא אך ורק בירכיים.
רצ"ב תמונה.
האם זה נראה כאלרגיה?
זה הולך וחוזר כל הזמן , מגרד מאוד...
ממה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה שחוזרת
ד``ר ולרי טפליצקי26/04/2009שלום רב,
יתכן מאוד שמדובר באלרגיה לאלרגנים נשאפים כמו אבק ואבקנים או אלרגנים מגע כמו מתכות, גומי, כרם, בגד.
צריך לבצע בירור אלרגי על ידי טסטים אצל אלרגולוג.
כשימצא גורם תוכלי למנוע מגע אמו.
בהחמרה טיפול עם תרופות אניטיהיסטמיניות ומשחת "קורטיזון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ואלרגיהיסמין23/04/2009
שלום
אני בשבוע החמישי להריוני, וסובלת מאלרגית הפריחה כבר שבוע ימים, זה מתעצם מיום ליום
קשה במיוחד בלילה, השיעול הנוראי תוקף אותי בשעות המאוחרות וזה מפריע לי לישון, בנוסף מפחדת שזה יגרום לנזק בהריון...
מה אתם יכולים להציע לי תרופות במיוחד ואני בהריון. האם מותר ליטול תרופות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון ואלרגיה
ד``ר ולרי טפליצקי26/04/2009בהיריון בטרימסטר ראשון מותרים בד"כ כדורים לורסטין, לורוטדין, אהיסטון, ואפשר לשלב אותם.
ניתן לקבל יעוץ נוסף בכל מרכז טרטולוגי, למשל שירות ייעוץ לנטילת תרופות בעת ההריון ובעת ההנקה
מרכז רפואי רבין מעמיד לרשותך שירות ייעוץ בנושא נטילת תרופות בעת ההיריון ובעת ההנקה. השירות ניתן ללא תשלום ופועל בימי א' עד ו' בין השעות 14:30-07:30. טל': 03-9376911* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירויים בעינייםסמנטה22/04/2009
בתקופה האחרונה יש לי גירויים קשים בעיניים שגורמים לי לאי נוחות וזה גורם לי למצמוץ חזק כמו טיקים קשים מאוד בעיניים במשך כל שעות היום, דבר שהפך לכבר בלתי נשלט.
הייתי רוצה לדעת מה הגורם לדבר ואיך אפשר לגרום לזה להפסיק.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמנטה
ד``ר בן רנר22/04/2009במידה והגורם אכן אלרגי ניתן לבצע תבחיני עור.במרפאה אלרגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אך,
סמנטה22/04/2009האם יש לזה תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה מאוד חזקה אלה מאוד חשובהנטלי21/04/2009
אני סובלת מאלרגיות חזקות מאז שאני ילדה קטנה , כרגע אני בת 21 וסובלת כבר כמה שנים מאלרגיה אבק, עונות אך לא מלוות מאסמה למרות שביום אביך מאוד קשה לי לנשום, יש לי את כל התרופות והתרסיסי אף שאפשר וכלום לא עוזר
לאחרונה שמעתי על משאף מלח וחדרי מלח רציתי לדעת האם זה יעיל ויכול לעזור לי ? ואיך זה שהרופא אלרגיה לא הציע לי את האפשרות הזו
ונתן לי אפשרות רק של זריקות במשך 5 שנים ( לא הסכמתי לעבור את הטיפול בזריקות )
אודה לך מאוד אם תחזיר לי תשובה
המשך יום טוב ,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
ד``ר בן רנר21/04/2009חדרי המלח הם למעשה חדרים נקיים עם ריכוז מלחים באויר ותו לא.יצאת מהחדר חזרת לעולם החיצוני.הטיפול הוא טרנד כמו שאר הטרנדים הקימים.פתרון זה יביא.אולי (ואולי לא * הקלה אבל הכול יחזור מחוץ לחדר..קחי את ההצעה של חיסונים ביתר רצינות.הזמן חולף מהר ואם תמצאי בסופו של התהליך בצד החיובי חבל על הזמן שאת מהססת.רבים מקבלים את הטיפול ונהנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לקטון CGסולי20/04/2009
האם יש אפשרות להשתמש באציטון ומריחת לקים על ציפורניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולי
ד``ר בן רנר20/04/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטון CG
סולי22/04/2009כן, יש באפשרותי למרוח לק ולהשתמש באציטון או כן אני רגישה להם???
לא כל כך ברור מה כן!
\אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולי
ד``ר בן רנר22/04/2009ניתן להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה לסומסוםליאור19/04/2009
שלום,
אני בן 28, סובל מאלרגייה לסומסום ולכמה סוגי אגוזים במשך יותר מ 20 שנים.
בעבר נאמר לי שלא קיימת תרופה או טיפול כלשהו לאלרגייה הזאת.
האם יש משהו חדש (או ישן) שיכול לעזור ולרפא את האלרגייה?
בתודה מראש,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד``ר בן רנר20/04/2009בגדול לא השתנה הרבה,ואין לאכול מוצרים אלה.יש נסיונות בעולם לחסן כנגד האלרגיות האלה אך הטיפול נעשה במסגרת עבודות מחקר ולא באופן שוטף.כך שיש חדש אבל בפועל מה שהיה עדיין שרירי וקיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה או מה?נטלי19/04/2009
שלום, אני חייל בן 20 ועשיתי בדיקות דם לפני מס' שבועות ובתוצאות הבדיקה התגלה אצלי ערך גבוה של CRP-36.7 וערך גבוהה של IGE- 1107. הייתי רוצה לדעת האם זה מעיד על מחלה זיהומית או משהו חמור מכך? אשמח אם אקבל תשובה מהר ככל הניתן, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן נעים
ד``ר בן רנר20/04/2009CRP מוגבר מצביע על תהליך דלקתי ואילו IGE גבוה לא מצביע על קיום הפרעה ספציפית .ייתכן ואתה אלרגי ולכן רמת הIGE גבוה ה ייתכן ויש לך זהום כל שהוא .בקש הפניה למרפאה אלרגית לברור.בכל מקרה משהו חמור אין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לראשונהאור19/04/2009
שלום ,
לאחרונה אני סובל מאף נוזל ועיטושים רבים כל פעם שאני נכנס הביתה .
כל חיי גרתי במושב ומעולם לא סבלתי מאף אלריה לפריחה (אבוקדו זיתים וכו... עכשיו בעונה)
עכשיו אני גר בתל אביב ... ובחודש וחצי האחרונים אני ממש סובל ולאחרונה אני מתעורר עם שקיק קטן מתחת לעין ימין שנעלם תוך שעה בערך ... במהלך היום אני לא סובל .
בלי קשר אני משתמש בחודש האחרון בשמן עץ התה לטיפול בפטרייה בציפורן ברגל.
למה אני אלרגי ?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד``ר בן רנר21/04/2009גש למרפאה אלרגית במקום מגורך והבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדתעומר17/04/2009
אני סובל במשך תקופה מגרדת ופריחה כל כמה ימים בגופי. אין לי חיות בבית. האם הגרוד יכול לנבוע מאזור המיטה, המזרון? אודה על תגובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדת?
ד``ר בן רנר17/04/2009יש הבדל בן גרד לגרדת (שהיא מחלה זיהומית מדבקת)גש לרופא לקבלת אנטיהיסטמיניקה להקלה.במידה והגרד לא יחלוף רצוי לגשת למרפאה אלרגית במקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבאסתר בן אלי16/04/2009
בס"ד
בני בן השנה וחודשיים עבר בדיקת תבחיני עור לאלרגיה לחלב והבדיקה יצאה שלישית (שהיה תינוק היה אלרגי לחלב) האם כבר אפשר לתת לו מטרנה על בסיס חלב? או שצריך להמתין ולבדוק עם רופא? האם בדיקת תבחיני העור מדוייקת ב 100%?
תודה
אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר
ד``ר בן רנר17/04/2009במידה והתבחינים שלילים סביר שאינו רגיש וניתן לתת חלב .את החלב יש לתת בכמויות קטנות ולהגיע בהדרגה למינון הרגיל וכל זאת בהתיעצות עם רופא האלרגיה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)