לד"ר גל גולדשטיין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר גל גולדשטיין
    מטופלת
    29/09/2012

כדי לקבל מידע נוסף ולברר כמה דברים, נכנסתי לפורומים שונים, ביניהם הפורום הזה.
    ממש הופתעתי לראות שבין כל הדברים שאתה עושה, מצאת זמן להיות שותף להפעלת הפורום הזה, עונה על המוני הודעות במהירות ובפירוט הכה מוכרים ממך, ובעיקר דואג להרגיע הרבה אנשים עם השקט הנפשי שלך שעובר דרך המקלדת בכל הודעה שלך.
    אני מעריצה אותך, מעבר לכך שיש לך חלק עצום בעובדה שאני חיה כרגע, גם על העשייה שלך שנראת כבלתי נגמרת.
    תדע שאתה מקור השראה להמון אנשים, מטופלים ומשפחות, ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך - במהלך הטיפולים ולאחריהם.
    תודה תודה תודה. וכל מי שקורא את ההודעה ומחפש מידע, ד"ר גולדשטיין הוא המקור הטוב ביותר לקבל את התשובות שלכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר גל גולדשטיין

הוספת תגובה

• לד"ר גל גולדשטיין - תגובה

ד``ר דרור לוין
    29/09/2012

ישר כוח ד"ר גולדשטיין !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשני המנהלים הנפלאים שלנו!!

מערכת BeOK
    11/10/2012

תודה על תרומתכם הגדולה לקהילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר גל גולדשטיין - תגובה

ד''ר גל גולדשטיין
    12/10/2012

תודה רבה על ההודעה המפתיעה והמרגשת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו