מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשני08/04/2008
לפני חודשיים ושבוע התחילו לי כאבים מאחורי ברך שמאל הם כאבים קלים שהולכים ובאים לפעמים אחרי עמידה או ריצה הרגשתי קצת יותר כאב(קרה 3 פשעמים ועבר תוך 3 ימים) .לפני חודש ושבועיים הלכתי לרופא ילדים והוא נתן לי בגלל שהייתי לחוצה לעשות שקיעת דם וספירת דם הן יצאו תקינות הכאבים נמשכו אז הלכתי לאורתופד לפני שבוע ויום והוא אמר לי שיש לי פלטפוס חמור יחסית ומפרקים גמישים והוא אמר שמה שיש שם זו דלקת ונתן לי פלדן ג'ל ואני שמה כבר שבוע ובאמת יש שיפור לפני שבוע התחילו לי כאבים מאחורי ברך ימין כאבים בינוניים שעברו אחרי שבוע .האם עלי להיות מודאגת ?האם זה יכול להיות משהו חמור?רציתי להגיד שיש לי משקל יתר וגילי 17.יש לנו פעמיים בשבוע ספורט אבל שבוע וחצי לא היה (בשיעורי ספורט אנחנו עושים קפיצות על חבל וריצות קצרות או לפעמים ארוכות).רציתי להגיד גם שבמשך שנה הלכתי עם אותם נעלים יום יום והנעלים נהיו שחוקות כאלה ועדין המשכתי ללכת איתם ולפני שבוע החלפתי נעלים האם זו יכול להיות הסיבה לכאבים מאחורי ברך ימין כאילו בגלל שיש עכשיו תמיכה לרגל(קשת)?ב5 ימים (מיום רביעי שבוע שעבר בלילה) האחרונים הרגשתי כאב בינוני מאחורי ברך שמאל בלילה וביום כמעט שלא(במשך כל החודשיים שהיו כאבים קלים אף פעם לא הרגשתי בלילה רק ב5 ימים האחרונים בדיוק לאחר שיעור ספורט) האם זה יכול להיות מכך שביום רביעי וחמישי היה לנו עומס פעילות כלומר ביום רביעי עשינו קפיצות על חבל 30 בערך,קפיצות מצד ספסל לצידו השני וריצה קצרה וביום חמישי ריצה ארוכה?
אני ממש לחוצה כי קראתי משהו על אוסטאוסרקומה ואני לחוצה מהעניין כבר חודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שני14/04/2008הכאב כבר לא מופיע בלילה ולא מפריע יותר בלילה וכבר לא מופיע בישיבה כמע רק בהליכה כאב קל האם יש לי סיבה לדאוג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שני14/04/2008למשל במחלה כמו אוסטאוסרקומה זה נכון שהכאב במגמת החמרה מתמדת ומעיר באופן קבוע בלילה? זה אומר שאני יכולה להירגע?אני ממש לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בברך
ד''ר מוטי חיימי17/04/2008שלום שני.
מתנצל על כך שהתשותבה ניתנת רק עכשיו- אך הדבר נגרם עקב בעיה טכנית.
ולשאלתך:
אוסטאוסקרומה היא סוג של גידול בעצם שבד"כ מביא להיווצרות גוש הניתן למישוש , במיוחד אם הוא באיזור חיצוני .
ישנן סיבות רבות לכאבים ברגליים ובברך והייתי חושב על דברים יותר שכיחים, ולא על אוסטאוסרקומה\ שהיא מאד נדירה.
גם העובדה שהכאבים פוחתים בעוצמתם- יכולה להרגיע.
בכל מקרה- הייתי מציע לך לפנות שוב לבדיקת האורטופד ולבצע צילום - דברים שיוכלו להרגיע אותך בצורה ודאית.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שני25/04/2008אם הכאבים הם הולכים ובאים נחלשו ונהיו כאבים קלים שמופיעים רק בעמידה או הליכה ולא מופיעים יותר בשינה ואתמול והיום הם בכלל לא הופיעו לפי דעתך יש סיבה לדאגה?
למשל אם יש משהו חמור הכאבים לא נחלשים?והם קבועים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי28/04/2008אין כללים ברפואה
את פשוט צריכה ללכת להיבדק אצל אורטופד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני12/05/2008בתשובתך הראשונה רשמת כי צילום ירגיע ודאית.עשיתי צילום והוא היה תקין האם הצילום ובדיקות הדם התקינות שעשיתי ב17.2 שוללות משהו חמור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני12/05/2008את צילום הרנטגן עשיתי לפני 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני14/05/2008בדיקות הדם הן שקיעת דם וספירת דם
ד''ר מוטי חיימי18/05/2008ל פניו- נראה שהכל בסדר.
יש ללכת כמובן לבידקת אורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני18/05/2008הלכתי לבדיקת אורתופד ביום חמישי האורתופד מישש ו בדק את אזור הברך ולא מצא כל נפיחות או אודם או כל דבר אחר בדיקתו הייתה תקינה בלי כל ממצאים
שני18/05/2008לדעתו מדובר בדלקת גידים והוא נתן לי תרופה .אבל פשוט רציתי לדעת אם שקיעת הדם התקינה והצילום התקין שבו לא נראה שום דבר חריג שוללים סרקומה?
ד''ר מוטי חיימי18/05/2008אם הכל תקין, כולל בדיקה- כדאי לך להירגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)