בלסטים לימפואידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלסטים לימפואידים
    איינורה
    05/05/2014

שלום לפני שבוע עשיתי בדיקות אוסמולריות דם ושתן כמו כל שנה שאני עושה בגלל שאני נמצאת בביקורת בשניידר על גידול שפיר שהיה לי בגיל 9.5 .
    השנה בבדיקות רשום לי כי יש חשד לבלסטים לימפואידים ובנוסף נמצאו בנדים מעטים, נמצאו לימפוציטים אטיפיים ופלזמוציטריים רציתי לברר מה בידיוק התוצאות האלו אומרות ומה אני אמורה לעשות ?
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלסטים לימפואידים

הוספת תגובה

תמונה

• בלסטים לימפואידים - תגובה

ד''ר גל גולדשטיין
    05/05/2014

איינורה שלום
    מכשיר אוטומטי מבצע ספירות דם באופן שלא מאפשר לו לזהות במדויק חלק מסוגי התאים.
    כאשר יש בלסטים בספירה האוטומטית יש לבצע משטח דם, ובו בוחנת העין האנושית את סוג התאים, תחת מקרוסקופ כמובן.
    אם הייתי חולה לאחרונה, זה בהחלט יכול להסביר חלק מהתאים הללו.

גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בלסטים לימפואידים

איינורה
    05/05/2014

לא הייתי חולה לאחרונה בדר"כ אני בריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בלסטים לימפואידים

איינורה
    05/05/2014

מה זה אומר אם לא הייתי חולה לאחרונה ? ומה בקשר לשאר הדברים שנמצאו בבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בלסטים לימפואידים - תגובה

ד''ר גל גולדשטיין
    05/05/2014

בכל מקרה התעלומה תפתר רק על ידי משטח דם. פעמים בזמן מחלה קלה מופיעים תאים הקרויים באנדים, פלזמציטרים, וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו