מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- בלסטים לימפואידיםאיינורה05/05/2014
שלום לפני שבוע עשיתי בדיקות אוסמולריות דם ושתן כמו כל שנה שאני עושה בגלל שאני נמצאת בביקורת בשניידר על גידול שפיר שהיה לי בגיל 9.5 .
השנה בבדיקות רשום לי כי יש חשד לבלסטים לימפואידים ובנוסף נמצאו בנדים מעטים, נמצאו לימפוציטים אטיפיים ופלזמוציטריים רציתי לברר מה בידיוק התוצאות האלו אומרות ומה אני אמורה לעשות ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטים לימפואידים - תגובה
ד''ר גל גולדשטיין05/05/2014איינורה שלום
מכשיר אוטומטי מבצע ספירות דם באופן שלא מאפשר לו לזהות במדויק חלק מסוגי התאים.
כאשר יש בלסטים בספירה האוטומטית יש לבצע משטח דם, ובו בוחנת העין האנושית את סוג התאים, תחת מקרוסקופ כמובן.
אם הייתי חולה לאחרונה, זה בהחלט יכול להסביר חלק מהתאים הללו.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטים לימפואידים
איינורה05/05/2014לא הייתי חולה לאחרונה בדר"כ אני בריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטים לימפואידים
איינורה05/05/2014מה זה אומר אם לא הייתי חולה לאחרונה ? ומה בקשר לשאר הדברים שנמצאו בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטים לימפואידים - תגובה
ד''ר גל גולדשטיין05/05/2014בכל מקרה התעלומה תפתר רק על ידי משטח דם. פעמים בזמן מחלה קלה מופיעים תאים הקרויים באנדים, פלזמציטרים, וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?