מידע רפואי
פורומים
- גסטרואנטרולוגיה ילדים, מחלות כבד ילדים
- בנות, העצמה נשית
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- שיקום הפה, ציפויי חרסינה
- רפואת מטיילים
- נכים, שיקום נכים - תמיכה
- פלדנקרייז, שיטת פלדנקרייז, התפתחות תינוקות
- פגים
- נשירת שיער
- קוסמטיקה טבעית
- פדיקור
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים >בלוטת לימפה מוגדלת מעל עצם הבריח
- בלוטת לימפה מוגדלת מעל עצם הבריחשושנה24/02/2015
הבן שלי, ילד בריא בן שנתיים וחצי. הגענו לרופא בשל בלוטת לימפה מוגדלת בצד ימין בצוואר. הרופא בדק ומצא עוד בלוטה קטנטנה מעל עצל הבריח ועוד כמה קטנות במפשעה. הוא אמר ש99.9 אחוז שזה תקין אבל בגלל הבלוטה מעל עצם הבריח חייבים המשך בירור.
בחיפוש בגוגל נראה שבלוטה כמו מעל עצם הבריח זה 100% סרטן ואני מתה מדאגה.
האם באמת הרופא צודק וכמעט בטוח שזה תקין או שהוא לא רוצה להדאיג אותי בנתיים וגוגל צודק וזה 100% לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה מוגדלת מעל עצם הבריח - תגובה
ד''ר גל גולדשטיין24/02/2015שושנה שלום
אין ספק שקשר לימפה מעל עתם הבריח מצריך בירור, אבל זה לא 100% סרטן.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד