מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניטרופיליםבחור צעיר08/08/2007
שלום..אני בן 20 לפני כ9 חודשים בערך חליתי בלוקמיה AML M1
ברוך ה' אני בהפוגה כבר אחרי הטיפול הראשון.לפני שלושה חודשים סימתי את הטיפולים.
עקרונית הכל בסדר. אבל היום הייתי בבדיקות ומספר הנטרופילים שלי היה על 1.8 ובבדיקה שלפני חודש מספרם היה 2.6..חוץ מזה היתה עליה קטנה של ההמוגלובין מ15 ל16 והלימפוציטים גם כן עלו..שאר התאים (טרומבוציטים וכל השאר..) נשארו בערך אותו דבר..מספרים שהם בין הנורמה..נעשה משטח דם כדי לוודא את הדבר והמשטח היה בסדר ברוך ה'.
אז רציתי לדעת מה זה אומר שרק הניטרופילים ירדו את הירידה שצינתי..האם זה אומר שחס וחלילה המחלה חוזרת? או שהדבר יכול לקרות גם אצל אדם נורמלי..?..
ואם המחלה אכן חוזרת יכול ליהיות שרק ניטרופילים ירדו וכל השאר במצב שתיארתי?
אציין שבליליה שלפני הבדיקה הייתי מעט לחוץ ולא ישנתי..אולי זה קשור?
המצב הכללי הוא בסדר..חזרתי לשגרת חיים רגילה ברוך ה'..רציתי לוודא מה פשר הירידה של הנטרופילים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחור הצעיר
ד''ר מוטי חיימי08/08/2007ראשית, אני שמח מאד שאתה פונה לפורום הזה ושואל.
שנית- אני מאחל לך רפואה שלימה.
ולשאלתך- הנויטרופילים הם סוג אחד של תאים לבנים (יש גם לימפוציטים , אאוזינופילים, ועוד סוגים).
מספר הנויטרופילים יכול להשתנות גם באדם נורמלי, בהתאם למחלות שונות (ויראליות או חיידקיות) ואפילו ייתכנו תנודות במספרם מספר פעמים ביום.
ולכן- היות והספירה היא תקינה, ואפילו נעשה משטח דם שהינו תקין- הייתי נשאר רגוע.
כל טוב יקירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)