מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המוגלובין נמוך לתינוק בן חודשמירי11/08/2009
שלום רב,
לבת דודה שלי,בת החודש התחילה צהבת 3 שבועות לאחר הלידה.
ההמוגולבין שלה נמוך (8.7) ובית החולים הנחה לא לתת מנות דם עד שההמוגלובין לא ירד ל 7 ומטה.
העיניין התחיל מבלורובין גבוה שלפי הרופאים כנראה נגרם מצהבת הנקה.
היום שיחררו אותה מבית החולים בחשד לאגן כלייה מורחב.
האם אפשר בבקשה לקבל תשובה לאילו עוד מחלות זה יכול להיות קשור בגיל כה צעיר?
יש לציין שבזמן ההריון לא נראו בעובר תסמינים המרמזים על מחלות/מום והיא נולדה במשקל 2900.
אודה מאד לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת ואנמיה ביילוד
ד''ר מוטי חיימי13/08/2009שלום מירי,
צהבת של היילוד המלווה בערכי המוגלובין כל כך נמוכים- נגרמת לרוב מהמוליזה- הרס של הכדוריות האדומות מסיבה כלשהי.
הסיבות השכיחות הן - אי התאמה בין סוגי הדם של האם והיילוד .
אני מניח שבבית החולים נלקח כל הבירור ובוודאי פריטו שם את התשובות.
אני מסכים עם כך שלא רצוי לתת דם ,כל עוד הילד יציב ומתפקד כרגיל.
אין קשר לממצא בכליות. זהו ממצא שתצטרכו לעקוב אחריו בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)