מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודג'קין לימפומהחסוי13/09/2009
שלום ,
לא מזמן גילו שאני חולת לימפומה מסוג הודג'קין .
השאלה שלי היא מהם סיכוייי ההחלמה מסוג מחלה זו ?
שאני אומרת סיכויי החלמה אני מתכוונת , שהמחלה לא חזרה בשום שלב מהחיים .
ומהם הסיכויים של חזרת המחלה ?
האם הקרנות יכולות לגרום בעתיד לסוג סרטן אחר ?
אודה לך מאוד אם תענה לי לשאלותיי ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודג'קין
ד''ר מוטי חיימי14/09/2009שלום,
באופן כללי -הודג'קין לימפומה נחשבת מחלה שמגיבה היטב לטיפול.
כמובן שזה תלוי ב-STAGING (מידת הפיזור של המחלה בזמן האבחנה).
אצטרך לדעת יותר פרטים כדי למסור לך תשובה יותר מדוייקת.
הקרנות - יכולות באופן עקרוני לגרום לשינוי ממאיר שניוני, לאחר מספר שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודג'קין לימפומה
חסוי21/09/2009היי , זאת שוב אני מהתגובה הקודמת על הודג'קין לימפומה .
מחלתי מדורגת כשלב 2B .
עברתי 4 קורסים של כימותרפיה ...
בנושא שאלתי : האם הקרנות עלולות לגרום לחזרת המחלה בעתיד ?
או האם ההקרנות יכולות לגרום לסוג סרטן אחר בעתיד ?
כלומר , אם מקרינים את אזור המדיאסטינום ואזור הצוואר , מהם הסיכויים להחלמה מלאה ?
החלמה מלאה , זאת אומרת שהמחלה לא חוזרת בשום שלב בחיים .
אודה לך אם תענה לשאלותיי ...
תודה , יום טוב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד"ר מוטי חיימ29/09/2009ההקרנה- מטרתה לחסל את תאי המחלה הבודדים שאולי נשארו באיזור המדיאסטינום.
מצד שני- עצם הקרינה עלולה לגרום להיווצרות גידולים שניוניים (לרוב מסוג אחר- של רקמת חיבור ועור).
ד"ר מוטי חיימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה
אב30/04/2010ביתי חלתה במחלה זו לפני 4 שנים והחלימה.
אשמח אם תחזרי לפלפון 0549932458* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה -תשובה
ד''ר גל גולדשטיין30/04/2010על איזו מחלה מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)