רבדואיד טומור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רבדואיד טומור
    מעיין
    04/10/2007

שלום שוב אני מקנדה לאחר שנכדתי בתשנה וחודשים יצאה מ-
    VODהיתה במנוחה שבוע הרגישה טוב אכלה והשבוע הוחל שוב בקורס של חמישה ימים במינון יותר קטן כמו שהתחילו בגיל 8 חד ולא במינון של שנה פלוס לטענתם זה פגע בכבד .ושוב לאחר 3 ימי טיפול שוב עליה במשל ונפיחות של נוזלים.פה בני אמר להם לא להמשיך עד שיבררו למה יש עליה במשקל של 1קג כשיתנו תשובה ויטפלו בבעיה יתן להמשיך שאלתי היא.האם ירידה במינון לא תהיהאפקטיבית להרוס את הגידול שירים את הראש.והאם הפסקה בטיפול בגל סיבוך יכול גם לגרום לסרטן שיתעור. מה הם הסיכוים היום שיש לה עד דצמבר טיפוליםוהאם ידוע בסיפרות שאם עוברים את הטיפולים הוא לא מתעורר שוב. תודה על תשובותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רבדואיד טומור

הוספת תגובה

• רבדואיד טומור

ד''ר מוטי חיימי
    05/10/2007

שלום שלומית.
    אני שמח לשמוח שהיא התאוששה מה- VOD.
    חשוב מאד להתאים מינוני תרופות למשקל הגוף ( ולמסת הגוף) ולגיל הילד. לעתים שומעים על למקרים בהם לא הקפידו על כך וכתוצאה מכך היו סיבוכים.(גם בארץ).
    צריך לחשוב גם על טובתו של הגוף כולו ולא רק על טובת הגידול, ולכן למרות שבאופן תיאורטי היה עדיף לתת מינונים מקסימליים של כימטורפיה כדי להילחם בגידול, הרי שמה שהיה קורה (ולעתים רואים זאת לצערי) הוא שהאדם מחלים מהגידול אך נפטר לבסוף מסיבוכי הטיפול!
    במקרה שלכם אני חושב שזה צעד נכון להפחית מעט את המינון, במיוחד לאור התגובה הטוקסית שהיא פיתחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו