הקאות לאחר אינטרטקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות לאחר אינטרטקל
    מאיה
    19/04/2010

בתי בת השנתיים אובחנה כחולת לוקמיה ALL,כרגע בסיום הטיפולים בשלב שמירה,אחרי אינטרטקל שני.
    מיום חמישי לאחר מתן האינטרטקל הופיעו הקאות שנמשכות עד היום ,זאת אומרת 5 ימים.
    הקאות של 2-3 פעמים ביום.מה עליי לעשות ואם ישנו טיפול מונע להקאות?
    אודה לך אם תענה לי בהקדם.המשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות לאחר אינטרטקל

הוספת תגובה

• הקאות אחרי טיפול IT

ד''ר גל גולדשטיין
    21/04/2010

מאיה שלום
    קשה לעשות אבחנות רפואיות דרך האינטרנט. עדיין לא נמצא תחליף למגע האנושי, ולהסתכלות הרפואית הישנה והטובה - פנים מול פנים. מאחר ולא זה המצב - אני מבקש לסייג את מה שאכתוב למטה.

אבל בכל זאת...

אני מניח שבמינוח - שלב 'שמירה', את מתכוונת לשלב האחזקה, השלב האחרון.
    לכן יש בעיניי כמה אפשרויות (סידרתי אותן לפי מידת הסבירות):
    1. סתם וירוס שלא קשור.יש עכשיו הרבה ילדים שלוקים בוירוס של הקאות, כאב בטן וגם ראש.
    2. השפעה של חמרי ההרדמה - לא ממש הגיוני בעיני שתמשך חמישה ימים.32. השפעה של המתוטרקסאט שקבלה בתך לנוזל השדרה. לא כל כך סביר. המינון מאד נמוך, ובדרך כלל לא גורם להקאות (מה גם שכבר קיבלה תרופות אלו בעבר, ללא הקאות, כנראה...). אבל יכול להיות.43. סיבוכים קשים של אינטראת'קל - זיהום נוזל השדרה. זה עוד פחות סביר. במקרה כזה היית רואה שיש לה חום גבוה, כאב ראש, ישנוניות וכולי... לא עלינו.

הכי חשוב שתבדק על ידי הרופא שלה, שמכיר אותה, ויודע בדיוק את התמונה בכללותה.

גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו