מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן בגזע המחכרמית24/10/2007
שלום,
לצערינו קיבלנו הודעה אתמול שאצל אחייני, בן שנתיים ו-11 חודשים התגלה סרטן מסוג BRAIN STEMP GHOMIA - BSG בדרגה 4.
המלצת הרופאים היא רק הקרנות ללא טיפול אחר.
אנחנו אובדי עצות ומחפשים להתייעץ עו גורמים נוספים.
נודה לך על איזשהוא כיוון.
תודה
כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בגזע המח - תגובה
ד''ר גל גולדשטיין06/11/2012כרמית שלום
כשפניתי לכיוון של אונקולוגיית ילדים לא תיארתי לעצמי שגם בשנות האלפיים יש גידולים בהם כמעט לא ניתן לטפל,
אני מקווה שהאחיין שלך הוא ה׳כמעט׳.
לצערי הרב רוב רובם של הילדים ובני הנוער שלקו בגליומה ממארת של גזע המח מתו.
קרינה היא הטיפול המוכח היחידי.
יש הרבה טיפולים ניסיוניים. אף אחד מהם לא הוכח כיעיל.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן בגזע המוח
ד''ר מוטי חיימי24/10/2007לצערי מדובר בגידול מאד קשה לטיפול ,בגלל מיקומו . ולכן- קשה להגיע לשם בניתוח.
לרוב אכן מטפלים קודם בהקרנות. לעתים מוסיפים בהמשך טיפולים כימטורפיים מסוימים.
איפה אתם במעקב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול בגזע המח
כרמית25/10/2007ד"ר חיימי שלום,
המלצת הרופאים היא הקרנות. ביום ראשון הקרוב מתחילים סדרה של 6 שבועות הקרנות רק ע"מ להקל על הילד ועל הסימפטומים שיש לו.
חוץ מזה אין מה לעשות. הרופאים גם נקבו בזמן - בין 4 חודשים לשנה.
יש לי שאלה חשובה לגבי גנטיקה. לזוג יש תינוק נוסף, בן 6 שבועות.
האם יש איזשהוא קשר גנטי בגידולים מהסוג הזה ?
האם גם אנחנו צריכים להיבדק או משהו אחר ?
תודה רבה על התשובות.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
בקשה תענו20/09/2012אני רוצה לדעת מה קרה בסוף עם האחיין שלך? האם הוא ניצל בנס ונשאר בחיים? בבקשה תגידי לי שכן... אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שילד ייצא מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד``ר דרור לוין20/09/2012שלום
אני חושש שמי שכתב את השאלה לפני מספר שנים אינו עוקב אחר הפורום ולכן לא תקבלי תשובה.
שנה טובה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר לוין
עינת21/09/2012מדובר בילד בן 11 עם סרטן בגזע המוח הוא נמצא כרגע על כיסא גלגלים ומקבל סטרואידים. השאלה הכואבת היא האם יש לו סיכוי להישאר בחיים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן בגזע המוח
ד"ר דרור לוין28/09/2012שלום מדובר בקבוצה של גידולים (מספר סוגים שונים) אשר ככלל קשה מאד לרפא אותם
לגבי חולה ספציפי כמובן שלא ניתן לדון בפורום שכזה על סיכויי החלמה שלו
רפואה שלמה
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)