מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- כושר גופני לנשים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- פוריות רפואה סינית
- קוסמטיקה טבעית
- רפואת משפחה
- אלימות במשפחה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- אורתופדיה ילדים
- פרחי באך
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אלן ענר
חוו"ד אורתופדיות משפטיות בדיקה על-קולית ( אולטרה-סאונד) פרקי ירכיים תינוקות. איבחון וטיפול של מחלות אורתופדיות מגיל 0 ועד גיל 18. פגיעות ספורט אצל ילדים ומתבגרים
מנהל הפורום

עו"ד ליאת שטיין
- שמירת הריו ימי מחלהאנונימית26/05/2018
היי,חודש 7, רופא הנשים שלי המליץ על שמירת הריון החל מה10/6 מה שאומר שאצטרך לשבת 30 יום בבית ורק אחר כך להגיש לביטוח לאומי את הטפסים. השאלה שלי- במידה וביטוח לאומי ידחה לי את הבקשה לשמירת הריון, אוכל לנצל במקום זה את כל ימי המחלה שלי וכבר לא לחזור לעבודה בכלל? (אמורה ללדת בסוף אוגוסט).במידה וכן, הייתי שמחה לדעת מהו היום הקובע, לפי מה שהבנתי זה היום האחרון שבו הפסקתי לעבוד. אם אפסיק לעבוד ב10/6 התלושים שביטוח לאומי יחשיב לי לדמי הלידה הם 3,4,5 ? האם הם לא יחשיבו את החודשים שאני לא עובדת שהם 6,7,8 אפילו אם אני לא בשמירה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
עו"ד ליאת שטיין10/06/2018שלום לך,
עקרונית המידע שכתבת נכון. אופציה נוספת היא לצאת לחופשת לידה מוקדמת, על מנת להימנע מפגיעה אפשרית בזכויות. מוטב לפנות לייעוץ פרטני על מנת לקבל החלטה מושכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דמי אבטלה לאחר חופשת לידה והתפטרות מעבודה
פיטורין למישהי שמבצעת הקפאת ביציות בת 36
עוסקת פטורה דמי לידה- ביטוח לאומי
זכויות בעת כניסה להריון בלי עבודה
התפטרות בסמיכות לאחר הלידה- בחופשת לידה
התפטרות לאחר לידה ועבודה חדשה
פיטורין מעבודה בזמן היריון- עבודה בגן ילדים
הודעה מוקדמת על פיטורים בזמן חל"ת
שעת הנקה לעובדות סוציאלית משרה מלאה
חזרה אחרי חופשת לידה- שינוי עבודה
פיטורין למישהי שמבצעת הקפאת ביציות בת 36
עוסקת פטורה דמי לידה- ביטוח לאומי
זכויות בעת כניסה להריון בלי עבודה
התפטרות בסמיכות לאחר הלידה- בחופשת לידה
התפטרות לאחר לידה ועבודה חדשה
פיטורין מעבודה בזמן היריון- עבודה בגן ילדים
הודעה מוקדמת על פיטורים בזמן חל"ת
שעת הנקה לעובדות סוציאלית משרה מלאה
חזרה אחרי חופשת לידה- שינוי עבודה
ערוץ הבריאות
הידעת? פוליסות סיעוד מתיישנות בתוך 3 שנים
פוליסות מסוג סיעוד נותנות מענה כספי למבוטח הסיעודי הזקוק לו, ולרוב אינו מודע כלל לזכויותיו.
אדם סיעודי הינו אדם שאינו מסוגל לתפקד באופן עצמאי כתוצאה ממחלה, תאונה, ליקוי בריאות, או לחלופין מבוטח שהוגדר "כתשוש נפש" על ידי מומחה בתחום.
לקבלת ייעוץ משפטי ובדיקת תנאי הזכאות, פנה למשרדנו
שירלי כהן אדיב, עו"ד
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד