מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ראשוןיונתן29/06/2011
שלום, אני וחבר שלי שכבנו לראשונה לפני כמה ימים ויש לי כמה שאלות ...
- האם זה שלא ירד לי דם אומר שלא נקרע קרום הבתולין?
- האם זה הגיוני ששנינו לא גמרנו?
- אם אני לוקחת גלולות, האם מותר לנו לשכב בלי קונדום ועדיין להיות מוגנים באופן מלא?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס ראשון - תגובה
דניאלה פרייפלד29/06/2011כל הכבוד על שימוש באמצעי מניעה!!!
רוב הגלולות,אם לוקחים לפי ההסבר של הרופא,מגנים בפני הריון לא רצוי מתחילת לקיחתם,
אבל,אני בכל זאת ממליצה שימוש בקונדום ,י עד שמתרגלים לקחת כל יום בסביבות אותה שעה...
קרום הבתולין למעשה לא נקרע אלא מתרחב ויכול להיות שאצלך הוא התרחב במידה כזו שאפשר חדירה ....לא מחייב דימום.כן זה הגיוני הרי אתם לומדים לקיים יחסי מין לומדים כל אחד לחוד וגם זוגי ...לוקח זמן ללמד מה עושה טוה לעצמי בזוג ומה עושה טוב לו בזוג.
רוב הבנות לא מגיעות לאורגזמה רק מחדירה.
המטרה להינות לא גמירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם
יונתן29/06/2011אבל אם לא ירד דם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון29/06/2011לא מחייב שיהיה דימום בפעם הראשונה וזה נורמלי לחלוטין. לגבי אורגזמה, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן. אני מבינה שאת לא מגיעה לאורגזמה עם חבר שלך, האם את מגיעה לאורגזמה עם עצמך על ידי אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יונתן29/06/2011לא, אני כן מגיעה איתו פשוט לא בפעם הראשונה ששכבנו.. שכבנו רק פעם אחת. אבל האם קרום הבתולין חייב להקרע ואם לא יורד דם זה אומר שהוא לא נקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון30/06/2011קרום הבתולין מתרחב כאשר יש חדירה והוא נמחק לגמרי רק אחרי הלידה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)