מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני די מפחדת אני מקווה שתעזרו ליגל29/06/2011
אני וחבר שלי שכבנו כבר שש פעמיים ללא קונדום אך עם שימוש בגלולות שאני נוטלת באופן קבוע כבר יותר מחצי שעה בשל בעיות של פצעי בגרות וויסות טמפרטורת הגוף.(שחלות פלוסיטסטיות )חבר שלי גומר בחוץ כי אני לא מרשה לו בפנים וזה כי זה מפחיד אותי...אני לוקחת גלולות יאז עברתי בדיקת אולטסאונד ובדיקת דם האם הגלולות האלה גם מונעות מחזור למרות שאני לוקחת אותן למטרה אחרת ??
האם זה ביטחותי או עדיף עם קונדום ??והאם זה הגינוי שעדיין לא קבלתי מחזוראם אני בגלולות המדומות כלומר בגלגולות הלבנות כלומר ארבעת הגלגולת הלבנות המדמות העשיות מקמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי ההודעה שרשמתי
רווית30/06/2011תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל שלום
מירב שרון30/06/2011אין לך ממה לחשוש,מספיק שאת נוטלת גלולות כדי למנוע הריון לא רצוי, אין צורך גם בקונדום לצורך כך,.מה שכן הגלולות אינן מונעות מחלות מין, רק הקונדום עושה את זה.
לגבי השאלה השנייה בנוגע לדימום ולגלולות הלבנות, אני מציעה שתפני את שאלתך לפורום רפואת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תשובתך
רווית30/06/2011אם שניינו בתולים אז לא קיימות מחלות מין ?אז מספיק רק בגלולות?
והכול הסתדר קבלתי מחזור היום בגלולה האחרונה.
האם טיפת האהבה לא מסוכנת ?ולא צריך למנוע ממנה הכנס לנרתיק ע"י קונדום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון02/07/2011אם שניכם בתולים אז סביר להניח שאין מחלות מין. ואין צורך בקונדום גם אם יש טיפות אהבה כאשר גם ככה את מוגנת על ידי גלולות מפני הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)