לחברה שלי יש פי נרתיק קטן מדי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחברה שלי יש פי נרתיק קטן מדי...
    דורון
    30/06/2011

שלום, אני והחברה שלי בני 18 והגענו להמון סיטואציות מיניות, אף פעם לא הצלחתי להחדיר לה אצבע שלא נדבר על איבר מין. אני מרגיש שהנרתיק שלה ממש קטן ובכל פעם שאני מניח את האצבע באזור שלו הרגליים שלה נסגרות באופן אוטומטי, גם כשאנחנו מנסים בכוונה תחילה להחדיר אצבע יחדיו זה לא מצליח, זה מונע מאיתנו לשכב ושנינו מאוד רוצים שזה יקרה.
    עזרה בבקשה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדורון שלום

מירב שרון
    30/06/2011

האם חברה שלך משתמשת בטמפונים? האם היא אי פעם התנסתה באוננות כולל החדרת אצבע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובה

דורון
    01/07/2011

כפי שידוע לי היא משתמשת בטמפונים (לא באופן קבוע) אך גם בפדים, ולא היא לא התנסתה באוננות הכוללת החדרת אצבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    02/07/2011

אני ממליצה לך לדבר איתה על כך שכדאי שהיא תלמד להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, תתנסה גם באוננות על ידי גירוי חיצוני בדגדגן וגם בהחדרת אצבע, בערת שמן שקדים, שתיעזר בפנטזיות מיניות ותגלה מה עושה לה טוב. כאשר היא לא תחשוש מהחדרת אצבע של עצמה, אולי היא תאפשר לך להחדיר את האצבע שלך. ובהמשך יהיה לה יותר קל עם החדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו