טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כל כך אוהבת אותווו זה פוגע בי שאת אומרת לי להיפרד ממנו למה להיפרד ממנו אנחנו כל כך אוהבים אם יש בעיות מדברים עליהם גם ככה עכשיו הוא לא מדבר איתי כמה ימים אני חייבת לחזור אליו איןלי אף אחד חוץ ממנו ומה זה דלת פתוחה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצטרפת להמלצתה של דניאלה. החבר שלך ניצל אותך ואת הגוף שלך, השתמש בך כמו כלי ואיפשר גם לחבר שלו לעשות זאת, את חווית טראומה מינית, לכן הרגשת כמו "נערת ליווי". "דלת פתוחה" הנו מרכז שנותן סיוע רגשי על ידי אנשי מקצוע לבני נוער שנמצאים במצוקה רגשית. את יכולה לחפש את הסניף הכי קרוב למקום מגורייך או לחילופין לחייג *1202 כדי להגיע לייעוץ במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית, כי זה מה שהחבר שלך גרם לך לחוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד