מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מיןאלי06/07/2011
שלום קוראים לי אלי ואני בן 17..ואני מפחד להגיע לקטע של הסקס עם בחורה בגלל גודל איבר המין שלי ( 12 סנטימטר והוא מאוד דק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
אלי06/07/2011מה אתם מציעים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי שלום
מירב שרון06/07/2011כאשר אתה יוצא עם בחורה, בהתחלה המטרה להתקרב אליה רגשית, הקטע הפיזי מגיע בד ובבד עם ההתקרבות הרגשית. כאשר תהיה ביניכם התקרבות רגשית, ויבנה קשר של ביטחון, פתיחות, כבוד הדדי וכד', אתה תרגיש איתה מספיק בנוח וסביר להניח שזה פחות יטריד אותך ההתעסקות הזאת בגודל של איבר המין שלך. יש כאלה שיש להם איבר יותר קטן מהנורמה ויש כאלה שיש להם איבר יותר גדול מהנורמה, בדומה לשדיים של אשה, זה לא הופך את זה לפחות/יותר טוב אלא פשוט יש שונות וזה בסדר. הרבה יותר חשוב מה אתה עושה עם כל שאר הגוף שלך כאשר אתה איתה, כמה אתה מקדיש למשחק המוקדם, כמה אתה לומד להכיר אותה ואיך לענג אותה, וכד'. ודרך אגב, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן כך שגודל איבר המין של הגבר פחות רלבנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שתדע
בן07/07/201112 ס"מ זה בנורמה ... נורמלי נחשב בין 10 ל16 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
אלי07/07/2011אולי האורך הוא בנורמה אבל הוא ממש דק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עזרה
אלי07/07/2011איבר המין שלי הוא ממש דק...ואני מפחד שהבחורות שאני יצא איתן יצחקו עלי בגלל זה..בנוסף לכך כשניסיתי לשים קונדומים אז הייתה בעיה כי הם רחבים מדי...ואני לא יודע מה לעשות כי אין ברוחב שלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/07/2011קונדומים מגיעים בגדלים שונים האם ניסית כל מיני גדלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)