מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך
גיל11/07/2011על פי מה שאני יודע הוא סדיר אולי יש איזה שינוי של יומים שלוש אבל לא יותר ולא היא לא נראתה כזה בלחץ ליתר בטחון היא עשתה שוב בדיקה והראתה לי אותה הבדיקה יצאה שלילית אבל ראיתי אותה משהו כמו חצי דקה לאחר שהיא עשתה אותה ולפי מיטב ידעתי צריך להמתין כמה דקות..
נכון לעכשיו נתקנו את הקשר לגמריי מקווה שהיא באמת לא בהריון ושלא תהיה לי הפתעה בחודשים הקרובים.. (זה לא מפסיק להיות במחשבות שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכי דחוף שבעולםגיל07/07/2011
קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני 3 שבועות עם האקסית שלי היא בדיוק סיימה את המחזור והתחילה לקחת גלולות בפעם הראשונה בחייה (כמובן שאת הגלולה הראשונה לקחה בתחילת המחזור על פי ההוראות) והיא שיכנעה אותי להיות לא מוגן וזה מה שהיה שלשום היא התקשרה לבכות לי שהיא עשתה בדיקת הריון וזה יצא חיובי אני כמעט התעלפתי ואמרתי לך שצריך לטפל בזה אז היא קבעה תור לרופא ביחידה (היא בצבא) והוא נתן לה לעשות בדיקה שוב והיא אמרה שיצא שלילי (האם הגיוני שרופא יחידה מחזיק דברים כאלו ?) האם הגיוני שמחיובי זה יכול להיות שלילי בטענה שהיא לא עשתה את זה טוב.
ביקשתי ממנה שנפגש ושהיא תעשה בדיקה לידי והיא נורא התעצבנה ואמרה לי מה אתה לא מאמין לי וכאלה ואני ממש לא יודע מה לעשות אני בפחד שעוד כמה חודשים היא תבוא ותגיד לי שזה הריון בשלב מתקדם ואין מה לעשות אציין שיש לה רגשות כלפיי ואני חושש שזה תרגיל כלשהו מה עליי לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויש
דורון07/07/2011זה תרגיל ידוע..........אל תאמין עד שאתה לא רואה !!! את התגיל הזה עשו לבן דוד שלי והיום הוא אבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיל שלום
מירב שרון07/07/2011בזוגיות יש מה שנקרא אמון הדדי. אני מבינה מדבריך שאתה לא כ"כ סומך עליה. למה? איזה אינטרס יהיה לה לשקר לך בנדון? אם היא בהריון היא תצטרך לעבור את זה על בשרה....בכל אופן יתכן שהיא לא קראה נכון את הבדיקה הראשונה ומאוד יתכן שרופא היחידה נתן לה לעשות בדיקה ושלל את ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיל08/07/2011אינני סומך עליה מכיוון שכבר נתקלתי בסיפורים הזויים שמטרתם הייתה למשוך תשומת לב וכאלה..
אנני יודע מה לחשוב כבר אני בקושי נרדם בגלל הנושא הזה זה הפך אותי להיות חולה כל הלחץ הזה (היא גם אמרה שהיא עדיין לא קיבלה אז זה גם מגביר את הלחץ..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היא אמורה לקבל?
מירב שרון10/07/2011האם גם היא בלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיל11/07/2011היא לקחה גלולות (פעם ראשונה) ואתמול נגמר לה השבוע הפסקה שבין חפיסה לחפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון11/07/2011האם המחזור שלה בדר"כ סדיר? האם היא בעצמה בלחץ סביב האיחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)