מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במלתחותבר07/07/2011
יש לי בעיה אני בן 15 ובמלתחות אחרי הבריכה כשאני צריך להיתקלח ולהליחף בגדים יש לי זיקפה. עכשיו אנלא יודע מה לעשות אני מנסה להסתיר את זה אבל זה קשה... אני גם מתחיל לחשוב שאני הומו והמחשבה הזאת מאוד מטרידה אותי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבר שלום
מירב שרון07/07/2011בגילך זה לגמרי טבעי להגיע בקלות לעוררות מינית ולמצב של זקפה, בטח כאשר אתה מתפשט ונוגע בגוף שלך בעת מקלחת. למה אתה מתחיל לחשוב שאתה הומו? האם אתה מסתכל על הגברים ונמשך אליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן...
בר08/07/2011בזמןהאחרון אני מרגיש שאני חושב הרבה על גברים וכן גם נמשך אליהם.
במתלתחות הייתי רוצה להגיע למצב שאי לא יצטרך להחליף בפינה כדי להסתיר אלא להרגיש חופשי להחליף בגלוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אפשר לעשות?
בר08/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר נשמה...
עמית09/07/2011אל תיבהל!
גם אני הייתי שחיין אני יכול להגיד לך שמנסיון כמעט כולם מתקלחים עם הבגד ים עליהם. אין שום בושה בזה. אם עומד לך, תכניס אותו פנימה ותסתיר. לעולם אל תתבייש במה שאתה. זה רק מראה שאתה מתבגר, גברבר קטן ;) בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/07/2011בגיל ההתבגרות יש לגיטמציה לחופש "לחפש את עצמך" גם בהיבט של המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. ההצעה שהציע לך כאן חברך לפורום במקום, לשים בגד ים בזמן המקלחת וכך תרגיש יותר חופשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה שלי
עמית11/07/2011אם אתה צריך לדבר איתי אחי... בשמחה.. רק תגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)