עזרה דחופה בקשר לחברה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בקשר לחברה שלי
    דניאל
    08/07/2011

שלום יש לי חברה בת 17 ואני עוד חודש 16 אנחנו ממש מאוהבים והיא ממש יפה...
    אתמול דיברתי עם איזה חבר והוא אמר לי שלפני שנתיים שהיינו במחנה בצופים (אני וחברה שלי עדיין בצופים) הוא ראה אותה ועוד כמה בנות ערומות במקלחות אז עם זה זרמתי זה אפילו קצת חירמן אותי אבל הבעיה היא שאחרי זה הוא אמר לי שמה שהוא עשה איתה בערב היה ממש טוב והוא לא מוכן לספר לי מה...
    אז שאלתי אותו אם הוא נגע לי באיברים בהסכמה שלה והוא אמר לי שכן וזה הדברים הקטנים שהיו ואני ממש לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי דחוף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בקשר לחברה שלי

הוספת תגובה

• עזרה דחופה בקשר לחברה שלי - תגובה

דניאלה פרייפלד
    08/07/2011

לכל אחד ואחת יש עבר ....
    אתה אומר ,שאתם עכשיו ביחד ואתם מאוהבים!!!!
    הקשר היום, איתך
    ואתה אומר שהקשר טוב, אני משארת ,שזה כולל אימון הדדי, ונאמנות אחד לשני וזה מה שחשוב ,לא מה היה בעבר.
    יכול להיות שהחבר שלך מקנא! וסיפר משהו, שהיה צריך להשאר בינה ובינו,
    החבר שלך כנראה אינו מכבד גבולות, של ביני ובינה. חבל.
    אל תתן לו להרוס משהו טוב!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתגובהשלך

דניאל
    08/07/2011

אני יודע שאנחנו אוהבים וזה אבבל החבר שלי הוא קטן ממני בשנה והוא אמר שזה היה לפני שנתייםשהוא היה חניך שלה והיא הייתה בת 15 והוא 10 אז אני לא יכול הוא אמר לי שהוא דחף לה אצבעותלתחת ולי היא לא מרשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתגובהשלך - תגובה

דניאלה פרייפלד
    08/07/2011

החבר שלך בן 12
    אם משעמם לך בבקשה למצא תחביב אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שענית

דניאל
    09/07/2011

לא משעמם לי ולא כלום את צריכה להתבייש שאחרי שאת פותחת אתר לעזור לאנשים עם בעיותאת ככה מעליבה אותם זה שאת לא מאמינה זה בעיה שלך זה פשוט בושה שאנשים כמוך נמצאים באתר כזה...
    מה את חושבת שאני יושב בבית וחושב מה לכתוב לכם סתם?
    למה מה יצא לי מזה יאללה תעזבי את האתר אאם את ככה מתנהגת זה לא תגובה ראשונה כזאת שאני רואה שלך באתר הזה אז כדי שמנהל האתר יקח לתצומת לבו את מה שאני כותב כאן ושיעשה לך שיחה קטנה על איך להתנהג...
    פשוט בושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שענית - תגובה

דניאלה פרייפלד
    09/07/2011

הכעס מוצדק אם טעיתי סליחה
    אך בכל זאת לא הגבת לעובדה שהחבר שלך בן 12 והוא מספר לך דבר אינטימי שקרה לו בגיל 10 עם החברה שלך היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שענית

דניאל
    09/07/2011

אני מצטער על התגובה הכועסת אבל זה אמיתי וזה מעצבן שבגלל פרטים מוזרים את עונה לי ככה...
    אני יודע שהוא בן עשר ובגלל זה זה מפריע לי שהיאא ככה מופקרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שאני כותב פה

טל
    10/07/2011

תשמע. אני לא יודע איזה מן חבר יש לך. אבל אני לא הולך ומספר לחברים שלי מה עשיתי ועם מי עשיתי.
    זה עניינים שביני ובין חברה שלי.
    אם הוא בא ומספר לך דבר כזה. אתה צריך לשאול את עצמך מה האינטרס שלו בזה. מה הסיבה שהוא מספר את זה.
    דבר ראשון יכול להיות שהוא סתם בא להציק ולהרגיז אותך. במקרה כזה הוא סתם טיפש.
    דבר שני אם אתה אומר שהיא הייתה בת 15 והוא בן 10. חניך שלה בצופים. אני בספק אם באמת היה משהו.
    הכי פשוט זה לשאול אותה. אם אתה אומר שאתם מאוהבים אז דבר איתה ותהיה כנה איתה. אני מקווה שהיא תהיה כנה איתך חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה שאני כותב פה - תגובה

דניאלה פרייפלד
    10/07/2011

אני מסכימה עם כל מילה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו