פספוס גלולה יותר מ12 שעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספוס גלולה יותר מ12 שעות
    נירית
    11/07/2011

היי, אני ממש בלחץ.. שכחתי לקחת גלולה, זה גם קרה לי בעבר, אבל תמיד נזכרתי ולקחתי עכשיו עברו יותר מ12 שעות ואני לא יודעת מה לעשות, כתוב בעלון של הגלולות שאני לא מוגנת, אם אני לוקחת עכשיו זה אומר שאני כבר לא אהיה מוגנת? אז איך ממשיכה עם הגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פספוס גלולה יותר מ12 שעות

הוספת תגובה

• לנעה שלום

מירב שרון
    11/07/2011

את ממשיכה עם הגלולות רגיל אך היעילות של הגלולה במהלך החודש תהיה פחותה ולכן כדאי במקביל גם להשתמש בקונדום. את מוזמנת גם לקבל חוו"ד בפורום רפואת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נעה

שרון
    12/07/2011

באמת עדיף שתשתמשו גם בקונדום. בקשר לזה שאת שוכחת גלולות..בכללי זה לא טוב.. וחוץ מזה אני מאמינה שגם לא כיף לאכול סרטים כל פעם.. תאמיני לי זה קרה לי גם.. אני שוכחת הכל, גם ימי הולדת. בכל מקרה, לא ציינת באיזה גלולה את מתשתמשת, אבל כדאי לך לנסות להשתמש במזכירונט זה שירות חינם , פשוט שולחים לך הודעה כשאת צריכה לקחת את הגלולה.. (השירות הזה רק לסוג מסויים של גלולה, אז תבררי לגבי זה.. אני יודעת שלפמינט זה שולח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו