טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני ממש בלחץ.. שכחתי לקחת גלולה, זה גם קרה לי בעבר, אבל תמיד נזכרתי ולקחתי עכשיו עברו יותר מ12 שעות ואני לא יודעת מה לעשות, כתוב בעלון של הגלולות שאני לא מוגנת, אם אני לוקחת עכשיו זה אומר שאני כבר לא אהיה מוגנת? אז איך ממשיכה עם הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באמת עדיף שתשתמשו גם בקונדום. בקשר לזה שאת שוכחת גלולות..בכללי זה לא טוב.. וחוץ מזה אני מאמינה שגם לא כיף לאכול סרטים כל פעם.. תאמיני לי זה קרה לי גם.. אני שוכחת הכל, גם ימי הולדת. בכל מקרה, לא ציינת באיזה גלולה את מתשתמשת, אבל כדאי לך לנסות להשתמש במזכירונט זה שירות חינם , פשוט שולחים לך הודעה כשאת צריכה לקחת את הגלולה.. (השירות הזה רק לסוג מסויים של גלולה, אז תבררי לגבי זה.. אני יודעת שלפמינט זה שולח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד