מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם חרמנות..דין D:11/07/2011
היי, טוב ישלי ציצי דיי גדול מידה B80 וכוס מגולחח.. וכמה מהבנים בכיתה שלי ראו אותי בערום בטיול השנתי ומאז הם כל הזמן מתחרמנים עליי מספרים לי איך הם מאוננים עליי .. אני דיי יפה אני בלונדינית עם שיער חלק ורזה ודיי גבוהה 68 .. , ביקצר אני רק בת 16 ואתמול קרה לי משהו דיי מוזר אחד הילדים טפס לי חזק בציצי .. ואחר כך הראה לי תמונה שלי בערום ועכשיו הוא אמר שהוא רוצה לשכב איתי ועם לא נשכב אז הוא יראה את זה לכל השכבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן11/07/2011לכי ליועצת בית הספר
תספרי לאיש מקוצע לאיש חינוך
היא אפשר לאונס אותך בצורה של סחטנות
שימשכו לעשות עלך ביד
תשימי עלהם זין
שיפרסמו זוכתך המלאה ללכת למשטרה עם התמנות שלך יעלו לרשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כאילו זו המצאה
לאליה11/07/2011למה בכלל את מספרת כאן איך את נראית? מה זה משנה?
ומה זה "כוס מגולח"? למה לעזאזל ילדה בת 16 צריכה לגלח את איבר המין שלה (או להשתמש במילה 'כוס')?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שדה יש לי גינה
דין D:11/07/2011סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם אבל זה שלמעלה אמיתי באמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם חרמנות.. - תגובה
דניאלה פרייפלד11/07/2011האם את יכולה לשתף את אחד מההורים
מה שהוא עשה ממש אני מדגישה ממש לא בסדר סוג של הטרדה מינית וזכותך המלאה להתלונן עליו במשטרה....
זה שאת יפה אינו מקנה זכות לבחור לנגוע בך ולאיים עליך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם חרמנות.. - תגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/07/2011אני קראתי עכשיו את ההודעה הראשונה שלך אם זאת הודעה שלך אז אני נוטה לחשוב שהתשובה אליך של לאליה נכונה האם יש צדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)