בבבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבבקשה תענו
    חסוי
    14/07/2011

אני יודע שזה אולי לא יתאים לפורום הזה אבל אני חייב את העזרה שלכם...
    בבקשה תענו לי אני ממש חייב עזרה..
    הייתיבמחנה ואני מתחיל לחשב שהתאהבתי באיזה מתנדבת שהיא דתייה ואני חילוני ושהיא גדולה ממני בבערך 4 שנים.... אני ממש ממש אוהב אותה...
    ואני כבר מתחיל לחשוב על איך אני מספר להורים שלי שאני חוזר בתשובה בשביל להיות איתה בבקשה תעזרו לי אם כדי להתחיל איתה משהו או לא...
    וביינתים היא גרה בקריית אונו אבל עוד מעט היא חוזרת לירושלים... ואני מהמרכז...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבבקשה תענו

הוספת תגובה

• בן כמה אתה?

מירב שרון
    15/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 15 והיא 19...

חסוי
    15/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבבקשה תענו - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/07/2011

מה השאלה? האם להיות איתה או לא?! האם לחזור בתשובה בגיל 14 למען מישהי שאתה לא יודע אם בגיל 15 תהייה איתה? האם היא רוצה אותך או לא? האם ןאיך לספר להורים או לא? מה השאלה???....
    אכן תחושות לא קלות המציפות ומבלבלות אותך. אני אישית הייתי מייעץ לך לדבר עם הבחורה קצת יותר מאשר זמן המחנה ולהבין את רגשותיך ורגשותיה יותר לעומק ולאורך זמן. לא כ"כ מהר עושים צעדים מרחיקי לכת כפי שאת ה מתאר...

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו