מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות..bari10115/07/2011
אני לוקחת גלולות כבר תקופה ארוכה ובסוף השבוע האחרון אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין
רוב הסיכויים שאני לא אכנס להריון, גם אם הוא גמר בפנים?
דבר נוסף שחשוב לי לציין שזו הייתה הפעם הראשונה..
בהתחלה עשינו את זה במקלחת ויום למחרת זה היה במיטה, במהלך הסקס ירד לי דם
ורק בסוף הסקס ראינו שכל הסדין מוכתם בדם.. גם בפעמים הבאות יש סיכוי שירד דם? (וכל האיבר שלו היה בפנים)
אחרי הסקס כאב לי באיזור שם, יכול להיות שזה בגלל שהגוף שלי לא רגיל לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/07/2011אם את לוקחת גלולות באופן סדיר בלי פספוסים אז אין לך ממה לחשוש לגבי הריון לא רצוי. אבל מה, גלולות לא מגנות עלייך מפני מחלות מין, רק קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו...
מירב שרון15/07/2011בנוגע לדימום. אני מבינה שזאת הייתה הפעם הראשונה שלך, בעצם מדובר בקרום הבתולין ש"נקרע". קרום הבתולין זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב בצורה הדרגתית ונמחק אחרי הלידה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)