מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגיע הזמן.. גלולות.עופרי18/07/2011
היי, ראיתי יש כבר כמה בנושא אבל רציתי לעשות פה מסודר עם כל השאלות שלי.
אני בת 16 ואני מתכננת לשכב עם חבר שלי ואני רוצה להתחיל גלולות.
1. ברגע שהתחלתי את הגלולות, אני צריכה לחכות קצת עד שאני שוכבת איתו? או שזה לא משנה?
2. מה קורה אם נגיד פעם אחת שכחתי גלולה?
3. חברה שלי שלוקחת גלולות אמרה לי שבהתחלה ממש ירד לה החשק המיני, כאילו ממש.. היא לפני זה הייתה מאוד בואו נגיד - חרמנית - ואחרי חודש עם הגלולות היא אמרה שממש ירד לה.. זה קורה בד"כ? :|
4. איך הרופא מחליט איזה סוג גלולה לתת לי? לפי מה?!
5. חשוב כל פעם לקחת את הגלולה באותה השעה ?
6. מה היעילות של הגלולה? כאילו אם ו.. נגיד אנחנו נשכב בלי קונדום, אבל עם גלולה, מה הסיכוי להריון אם בכלל..
אלן השאלות לבינתיים, אם אני אזכר בעוד אני אגיד, תודה רבה :)
ועוד משו קטן : אני ררוצה לקחת את אמא שלי לשיחה, להגיד לה שאני רוצה, ובשביל זה אני רוצה להתחיל גלולות.. אני הרבה זמן עם חבר שלי, וההורים שלי אוהבים אותו מאוד - אתם חושבים היא תקח את זה בסדר נכון ?! חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיע הזמן.. גלולות. - תגובה
דניאלה פרייפלד18/07/2011כל הכבוד על לקיחת האחריות
אך את שאלותיך תפני בפורום גניקולוגיה נערות
יופי שיש לך כזאת קשר שאת רוצה לשתף אותה ..יהיה לה קשה מאד לשמע ולקבל שהילדה הקטנה שלה רוצה להתחיל לקיים יחסי מין מלאים אך יחד עם זאת את כן מראה לה שהקשר בניכן טובה ,מבוסס על תקשורת ובעיקר שאת לוקחת אחריות
תחשבי טוב טוב איך לומר לה ...תנסי לא להיפגע או להתרגז עליה אם היא לא תגיב כפי שאת מצפה...להערכתי יהיה לה קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
עופרי18/07/2011אני אגיד את האמת, בהתחלה הייתי ממש בלחץ על לספר לה.
אבל היום, ככל שזה מתקרב אני כבר ממש מרגישה בטוחה, גם בגלל שאני מאוד בטוחה בעצמי ומרגישה מאוד שלמה עם ההחלטה, שנית אני חושבת שזה דבר כלכך טבעי, ושלישי אחרי כלכך הרבה זמן עם בחור אולי היא באמת קצת תהיה בשוק אבל אני מאמינה היא תבין, הרי מן הסתם היא לא חושבת אנחנו יושבים וסופרים רצפות..
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
דניאלה פרייפלד19/07/2011את 10 !!!!!!
לא שאלת אבל חשוב לי להגיד לך
לא לבא בציפיות יותר מדי גבהות לפעם הראשונה ...לרוב אין "זיקוקים"
לקיים יחסי מין זה ענין של למידה כלומר מה הוא אוהב מה את אוהבת ומה שניכם אוהבים ...
שהוא יכנס לאט לאט
אם הוא לא מצליח על הפעם הראשונה ,לא נורא.....מנסים שוב...לא חייב להיות חדירה מלאה על הפעם הראשונה!!!
חשוב ההנאה לא ההצלחה גמרת גמרתי...
הנאה הנאה!!!! לא גמירה....
וכל הגוף מיני תגלו את עצמכם!!!!!
ושוב לגבי אימך בתת מודע, עמוק עמוק, היא יודעת ,אך במודע, את הבת הקטנה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)