מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חרדי!דודו19/07/2011
אני חרדי בן 20 שלומד בישיבה חרדית, הישיבה היא כמובן רק לבחורים ואין בנות בכלל ואני בתור חרדי כבר בן 20 מאוד רוצה לעשות סקס אך זה נוגד את כל הדרך בה חונכתי ואני מאוד אוהב את הדרך רק שקשה לי בעניין הזה (אני חי המשפחה מאוד פתוחה כאילו יש אינטרנט וטלוויזיה אך אנו חרדים). כמו כן אני גם די מבולבל בגלל שאין לי אפשרות להסתובב עם בנות אני לא יודע איך לקרוא לזה אבל אני חושב גם על בחורים..
כאשר אני מאונן אני מריץ בראש מחשבות על בחורות וגם על בחור אחד מהישיבה שאגב הוא מאוד נשי.. ככה שיוצא שאני ממש לא רוצה לחשוב שאני הומו כי אני כן רוצה לעשות סקס עם בחורה אבל בגלל המצב אני כבר מתבלבל לגמרי עם מישהו רואה הודעה זו בבקשה תעזרו לי בעצתכם הנדיבה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוד שלום
מירב שרון19/07/2011אני מבינה שקשה לך עם אורח החיים שאתה חי ואיך שזה משפיע על המיניות שלך. אתה בן 20 וזה עדיין נכנס לגיל שנקרא גיל ההתבגרות, זה גיל שבו אתה חוקר את המיניות שלך עם עצמך והסובבים אותך, תאפשר לעצמך את החופש הזה לחפש את עצמך. מיניות נעה על רצף, רוב האנשים הם לא הומוסקסואליים או הטרו-סקסואליים אלא איפהשהו על הרצף....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו-תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2011אני מבין את מצוקתך,רוצה להודות שאני לא רב ולא מאמין,ולכן תשובתי אילך ישירה! כאדם חילוני אני מאמין באדם!!!! העזרה שאני יכול להושיט לך מהמקום המקצועי ממנו אני בא ובו אני מאמין הוא ללכת אחרי רחשי ליבך!! אם אתה חרדי שצופה טלביזיה, גולש באינטרנט וכו', יהייה נכון גם לנסות את מה שנפשך כ"כ משתוקקת לו..........בחורה. תקן אותי אם אני טועה, אך זה מותר בעיר זרה!
תקן אותי באם אני טועה אך כתוב" צדיק באמונתו יהייה" תהייה צדיק כפי שאתה מגדיר צדק ולך סדר את הבלבול שלך בדרך שנפשך כמהה לה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם רואים למה
עידן20/07/2011אתם רואים למה אני אוהבת את התשובות של דר עידן מילצר,,,יישר-כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין ללבך
נתי22/07/2011אני עם עבר מאוד דומה לשלך ואכן החשיפה מצד אחד לעולם דרך האינטרנט והטלויזיה ומאידך להיות בחור חרדי היא מאוד קשה !! גם לי היה מאוד קשה !
אתה חייב להבין שאנו כחרדים מאמינים בתורה ובמה שהיא מחנכת אותנו וקח בחשבון שה' נתן לנו אותה גם לזמנים בהם נחייה מתוך תרבות מערבית ופתוחה ובודאי כשאנו מצווים להשמר מיחסי מין לפני חתונה זו דרך חיים גם לזמנים מודרנים כשלנו ! ויש לנו את הכלים לעמוד בזה .
אני יכול לומר מנסיון שאין דוגמה לאושר שחווה בחור חרדי כאשר הוא מקיים יחסי מין בפעם הראשונה עם אשתו אותה אישה שלה הוא שמר את בתוליו וחיכה רק לה !!
עצתי לך לשלב בין הדברים כלומר באמת אם עולות לך מחשבות מיניות תאמר לעצמך : זה נורמלי אני רוצה להיות עם אישה כמו כל גבר אבל אני אמתין ואחכה לאישה שזיווגו לי משמים וממתינה לי !! יחד עם זאת אדם פתוח ובר דעת כמו שנשמע ממך שאתה - עליך להתחיל לצאת עם בנות על מנת להתחתן כבר בשנה הקרובה , עצם העובדה שתתחיל לצאת עם בחורות תרגיע אותך ותעזור לך להמתין עד שתמצא את הנכונה !!
דע לך שכגודל הנסיון כך גודל הסיפוק שאדם אוחז במה שהוא מאמין ודבק בו עם כל הקשיים , אומרת הגמרא שמי שהכי חביבים על ה' הם בחורים הגרים בכרך ( עיר גדולה ) ושומרים על בתוליהם !!
בהצלחה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)